TJEDNI HOROSKOP

Rakovima se smiješe bolje financijske prilike, Djevice će se moći pohvaliti zavidnim intelektualnim sposobnostima, Jarci komunikacijskim vještinama, a Ribe dobrom koncentracijom

08.11.2021 u 05:53

Bionic
Reading

Nova ponuda donosi Rakovima poboljšanje financijskih prilika. Zavidne intelektualne sposobnosti krasit će Djevice i nekima omogućiti napredovanje. Jarci će se uspješno boriti za poslovni uspjeh i ostvariti neke dugoročne ambicije, posebno u poslovima koji zahtijevaju komunikacijske vještine. Ribama će dobra koncentracija pomoći da brzo i lako usvajaju nova znanja, a neki će pripadnici ovog znaka početi zarađivati pružanjem intelektualnih usluga

Ovnovi, nepotrebno zlobnim komentarima mogli biste povrijediti bližnje. Kada primijetite da vam nije do druženja, povucite se u osamu i uživajte u knjizi. Samci bi mogli čeznuti za nekim tko im je trenutno nedostižan. Tjedan će biti obilježen nepredviđenim okolnostima, no nemojte zbog toga biti frustrirani. Uz malo truda i upornosti, izbjeći ćete poteškoće. Mnogi će razmišljati o nekom vidu ulaganja ili štednje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bikovi će lako stjecati nova poznanstva. Osoba koju upoznate bit će oduševljena vašim smislom za humor, a odnos koji započne kao prijateljstvo brzo će prerasti u nešto više. Vezani Bikovi neće izbjeći bračne trzavice. Mogli biste precijeniti svoje mogućnosti i prihvatiti rad na zadatku koji će vam predstavljati izazov. Nađete li se u takvoj poziciji, prihvate ukazanu pomoć. Izbjegavajte poslovne okršaje. Iz njih nećete izaći kao pobjednik.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Gal Gadot u horoskopu je Bik, rođena je 30. travnja 1985. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odnosi Blizanaca s partnerom i bližnjima bit će zategnuti. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti koje više nećete moći ignorirati. Samcima će misli zakupiti netko s kime surađuju, no zbog straha da bi to moglo utjecati na njihov poslovni odnos zasad mu neće iskazati naklonost. Rad na dodatnim projektima mogao bi vam donijeti više novca, no razmislite isplati li se zbog toga žrtvovati slobodno vrijeme.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Chris Evans rođen je u znaku Blizanaca 13. lipnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rakovi u dugoj vezi ili braku u kojem je nestalo čarolije poželjet će na neki način razbiti monotoniju. Romantična večera unijet će dašak svježine u vašu vezu. Pred samcima su događaji koji će usmjeriti njihov intimni život u novom pravcu. Dobro ćete se nositi sa svakim problemom s kojim se susretnete. Bit ćete pribrani i nećete odustati sve dok ga ne riješite. Ležat će vam zadaci kreativne prirode.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Neke će se veze Lavova naći u krizi. Zbog ponosa ćete tvrdoglavo ustrajati u svojim stavovima, što bi moglo napraviti jaz između vas i partnera. Nervirat ćete se zbog bilo kakvih okolnosti koje će vam poremetiti radnu rutinu. Nećete biti prilagodljivi pa će vam teško padati odstupanje od zacrtanog plana. Lavovi koji su u procesu kupnje ili prodaje stana trebali bi povesti više računa o ispravnosti dokumentacije.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Dua Lipa je horoskopski Lav, rođena je 22. kolovoza 1995. Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevice će voditi zanimljiv društveni život. Ako niste u mogućnosti uživo se naći s prijateljima, održavat ćete bliskost čestim razgovorima mobitelom. Bit će vam važno da ste u toku s događajima. Parovi će doživjeti ljubavnu renesansu. Pred novinarima, piscima i marketinškim stručnjacima novi su poslovi i ugovori, a moguće je i napredovanje. Neki će zbog prirode posla češće boraviti na terenu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Samci će pokušati na silu ubrzati netom započet odnos, no drugu bi stranu to moglo prestrašiti. Pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Vage koje su u duljoj vezi mogle bi predložiti partneru zajedničko useljenje. Namjeravate li se upuštati u preuređenje stana, razmislite jeste li trenutno u mogućnosti opteretiti svoj kućni proračun. Financijske prilike su vam promjenjive pa je vrijeme za štednju.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +15
Dakota Johnson je horoskopska Vaga, rođena je 4. listopada 1989. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Škorpioni, poznanstvo koje ostvarite na vas će ostaviti snažan dojam. Stvari će se između vas odvijati prilično brzo jer ćete i vi i simpatija imati osjećaj kao da se oduvijek poznajete. U dugim vezama zaiskrit će zbog vaše potrebe da vodite glavnu riječ. Ambiciozni ste i spremni boriti se za svoje ciljeve. Pritom nećete birati način ni sredstva, što bi moglo izazvati različite reakcije radne okoline. Neki će pokrenuti svoj posao ili se premjestiti na drugo radno mjesto.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +11
Matthew McConaughey u horoskopu je Škorpion, rođen je 4. studenoga 1969. Izvor: Profimedia / Autor: New Line Cinema / Pacific coast news / Profimedia

Strijelce će pratiti osjećaj da se u njihovom životu ne događa ništa zanimljivo. Iz čiste biste se dosade mogli upustiti u izvanbračni flert, no nemojte zbog trenutka slabosti napraviti nešto zbog čega ćete se pokajati. Nedostatak samopouzdanja mogao bi vam umanjiti izglede za napretkom. Zbog straha od kritika drugima ćete prepustiti da se bore za uspjeh. Najbolje ćete se snalaziti u poslovima koji nisu zahtjevni i ne iziskuju eksponiranje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
Jenna Dewan je horoskopski Strijelac, rođena je 3. prosinca 1980. Izvor: Profimedia / Autor: Jason Merritt/Radarpics / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upečatljiva pojava Jaraca neće ostati nezamijećena. Vaši simpatizeri prilazit će vam češće nego inače, što će za samce označiti početak sretnijeg ljubavnog razdoblja. Parovi će biti bliski. Slagat ćete se oko većine stvari, a naklonost iskazivati zagrljajima i poljupcima. Spretni i snalažljivi, sjajno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju razvijene komunikacijske vještine. Vještinom uvjeravanja svakoga ćete pridobiti na svoju stranu.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Kate Middleton u horoskopu je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vezani Vodenjaci živcirat će partnera neprestanim prigovaranjem. Pokušajte biti tolerantniji prema njemu i nemojte ga jako kritizirati. Usamljene će privući pojedinac na položaju, a koji je u vezi ili braku. Izbjegavajte ulazak u zamršene odnose. Nećete pristajati na kompromise, čime ćete uzdrmati ionako neskladne odnose s nadređenima. Više prilagodljivosti olakšalo bi vam poslovnu situaciju. Nemojte tjerati inat onda kada to nije potrebno.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će lako šarmirati simpatiju. Vaši najjači aduti bit će komunikativnost i pristupačnost, ali i pritajeni seksipil. Ako ste već u vezi, zvijezde vam pripremaju ugodna iznenađenja. Neke bi voljeni mogao obradovati prijedlogom o zarukama ili zajedničkom useljenju. Ležat će vam čitanje, učenje i sve druge aktivnosti koje zahtijevaju mentalni napor. Pronalazit ćete mir i zadovoljstvo u šetnjama i boravku u prirodi.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.