ZNAK MJESECA

Rakovi - tajanstveni emotivci nepredvidljivog karaktera

01.07.2009 u 07:44

Bionic
Reading

Vladavina Raka, četvrtog horoskopskog znaka, koji karakterizira hipersenzibilna priroda, nepredvidljiv karakter i iznimna privrženost obitelji i prijateljima, trajat će do 22. srpnja

U ovom znaku rođene su mnoge poznate showbizz face, slavne holivudske zvijezde Tom Cruise, Harrison Ford, Selma Blair, Tom Hanks, Sylvester Stallone, Vin Diesel, Toby Maguire, John Cusack, Josh Hartnett, Milo Ventimiglia i Brian Austin Green, zatim glazbenici Courtney Love, 50 Cent, Ringo Starr, Gretchen Wilson, Missy Elliot, Lil' Kim, Deborah Harry i Carlos Santana, a Račice su i uvijek atraktivne Jessica Simpson, Gisele Bundchen, Pamela Anderson, Jerry Hall, Liv Tyler, Ashley Tisdale, Lindsay Lohan, Sophia Bush, Kristen Bell i dr.

Vladajući planet je Mjesec, pa se često karakter ovoga znaka uspoređuje s Mjesečevim fazama jer su iznenadne promjene raspoloženja česta pojava kod osoba rođenih u znaku Raka. Njihova tajanstvenost i osjećajna priroda izazov je za njihove partnere, a melankolična i pesimistična raspoloženja uz neopravdane strahove znaju često mučiti Rakove.

Rakovi su jedan od najosjećajnijih znakova zodijaka i vrlo ih je lako povrijediti, a često su pravi kućni tipovi, kojima su obitelj i dom na prvom mjestu.

Predstavnici ovoga znaka vole biti potrebni i voditi računa o drugima te tako uspijevaju prevladati svoju urođenu stidljivost.

Rakovi su umjetničke dušice koje uživaju slušajući glazbu u svom domu budući da ne vole izlaske. Nerijetko imaju naviku skupljanja raznih sitnica koje im uglavnom ne trebaju, skladišteći ih čak ispod kreveta. Novcem raspolažu razumno i štedljivo jer vole sigurnost.

KAKVI SU U LJUBAVI

Rakovi su najtajanstveniji znak pod utjecajem Mjeseca. Dok su slobodni imaju izraženu potrebu za promjenama i avanturama, no u stalnoj vezi su uglavnom vjerni, ponekad i ljubomorni, nikad otvoreno ne iskazujući emocije. Predstavnici ovoga znaka traže jakog partnera, koji bi mogao zadovoljiti njihove velike emotivne potrebe. Rakovi više od svega traže ljubav, sigurnost i razumijevanje, a svojem će partneru uzvratiti bespogovornom odanošću. Iako su osjetljivi i veliki emotivci, oni istovremeno posjeduju i dobar oklop jer oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde kako ih nitko ne bi povrijedio. Ako želite osvojiti Raka ili Račicu, znajte da oni nikad neće napraviti prvi korak, barem ne na direktan način.

SVE O RAKOVIMA

Vladajući planet - Mjesec
Element - voda
Boja - srebrnosiva
Dragi kamen - biser, oniks
Metal - srebro, selen
Cvijet - medvjeđa šapa
Životinja - životinje s ljušturom
Voli - obitelj, dom, književnost
Idealna zanimanja - novinar, političar, kuhar, odgojitelj, trgovac nekretninama
Sretni brojevi - 4 i 6
Najbolje se slažu s - Ribama i Škorpionima
Ne odgovaraju mu - Vage, Vodenjaci i Ovnovi
Suprotan znak - Jarac
Idealne destinacije - New York, Amsterdam, Venecija, mjesta s bogatim povijesnim naslijeđem