SLAVLJENIČKA PROMOCIJA

Qatar Airways ima posebnu ponudu cijena u ekonomskom i poslovnom razredu

03.11.2017 u 13:04

Bionic
Reading

Qatar Airways slavi 20. godišnjicu uz izvanrednu ponudu u poslovnom i ekonomskom razredu u neprestano rastućoj Qatar Airwaysovoj mreži

Od 2. do 10. studenoga, posebna slavljenička promocija nagrađivane zrakoplovne kompanije pruža mogućnost kupnje dvije karte u poslovnom razredu po izvanrednim cijenama kao i značajne uštede prilikom kupnje karte u ekonomskom razredu za tri do devet putnika. Sva putovanja vrijede do 31. listopada 2018.

Posebna ponuda za poslovni razred

Rok za kupnju: do 10. studenoga 2017.

Period putovanja: 1. studenoga 2017. do 31. listopada 2018. (kraj putovanja)

  • Maldivi već od 1299 EUR
  • Kuala Lumpur već od 1169 EUR
  • Sydney već od 3089 EUR
  • Penang već od 1169 EUR
  • Beijing već od 1259 EUR
  • Auckland već od 3099 EUR
  • Bangkok već od 1429 EUR
  • Sejšeli već od 1669 EUR
  • Zanzibar već od 1389 EUR

Glavni komercijalni direktor Qatar Airwaysa Ehab Amin izjavio je: 'Iznimno nam je drago što smo lansirali ovu posebnu promociju povodom proslave naše 20. godišnjice. Ovo je zaista posebna godina u kojoj se želimo zahvaliti našim vjernim putnicima te im zato pružamo izvanredne cijene u poslovnom i ekonomskom razredu kako bi ih pozvali na proslavu 20 godina istraživanja svijeta zajedno. Putnici diljem svijeta mogu iskoristiti pogodnosti ove jedinstvene ponude prilikom planiranja svojeg sljedećeg poslovnog putovanja ili odmora u nekom od naših 150 odredišta.'

Uz ovu posebnu promociju, Qatar Airways je 26. listopada pokrenuo i kampanju na društvenim mrežama koja će trajati 20 dana. #20ReasonsToFly pokazuje najveća Qatar Airwaysova postignuća u proteklih 20 godina.

Nagrađivana zrakoplovna kompanija je u prijašnjim mjesecima lansirala nekoliko uspješnih globalnih promocija uključujući i 'Letite najboljom zrakoplovnom kompanijom na svijetu' u cilju proslave osvajanja Skytrax nagrade za najbolju zrakoplovnu kompaniju 2017. godine kao i Global Travel Boutique koji je putnicima pružio mogućnost osvajanja jedinstvenih nagrada poput besplatnih letova u bilo koja Qatar Airwaysova odredišta tijekom cijele godine.

Qatar Airways je ove godine dodao brojna zanimljiva odredišta u svoju neprestano rastuću mrežu uključujući Auckland, Novi Zeland; Chiang Mai, Tajland; Dublin, Irska; Nica, Francuska i Prag, Češka. U 2018. planira dodati i Canberru, Australija; Penang, Malezija te Pattayu (Utapao), svoje peto odredište na Tajlandu.

Qatar Airways, nacionalni prijevoznik Katara slavi 20 godina istraživanja svijeta zajedno sa svojim putnicima kroz mrežu od više od 150 turističkih i poslovnih odredišta. Qatar Airways je osvojio brojne nagrade na ovogodišnjoj dodjeli Skytraxa održanoj u Parizu uključujući i nagradu za najbolju zrakoplovnu kompaniju na svijetu. Kompanija je ovo globalno priznanje ostvarila već četvrti put. Uz to što je odabrana kao najbolja zrakoplovna kompanija od strane putnika diljem svijeta, nacionalni prijevoznik države Katar ostvario je i druge nagrade u glavnim kategorijama koje uključuju Najbolja zrakoplovna kompanija na Bliskom istoku, Najbolje sjedalo poslovnog razreda i Najbolji lounge prvog razreda.

Za više informacija i rezervacije posjetite našu internetsku stranicu www.aviokarte.com.hr .