NOVI TOLERIANE TEINT

Puderi pogodni za sve tipove osjetljive kože

20.11.2013 u 15:21

Bionic
Reading

Kroz različite reakcije na vanjske i unutarnje čimbenike osjetljive kože može utjecati na postojanost i završni izgled šminke. La Roche-Posay je upravo iz tog razloga stvorio liniju pudera Toleriane Teint koji vidljivo kontroliraju reakcije osjetljive kože

Ove godine La Roche-Posay predstavlja dva noviteta u liniji Toleriane Teint za besprijekoran ten osjetljive kože: Toleriane Teint - matirajući puder pjenaste teksture za mješovitu do masnu kožu koji pruža ravnomjeran i matiran ten te dugotrajan osjećaj ugode i lakoće; Toleriane Teint - hidratantni puder vodeno-kremaste teksture za normalnu do suhu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten, prirodno sjajan izgled te dugotrajan osjećaj hidratacije. Novi puderi Toleriane Teint pružaju učinkovitost za sve tipove osjetljive kože.

Nanošenje šminke na osjetljivu kožu često je otežano; neodgovarajući puder ne prilagođava se uvijek površini lica. Tijekom dana može se pojaviti osjećaj neugode i zatezanja. Slojevi pudera popunjavaju neravnine na licu (bore, borice, suhe površine, nepravilnosti) i rezultat je neujednačen izgled. Kako bi suhu i osjetljivu kožu mogli uljepšati odgovarajućim puderom, neophodno je koristiti proizvode koji harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu. Jednako tako preporučljivo je odabrati hipoalergenu formulu kako bi se smanjio rizik od nadraživanja i alergija za osjetljive tipove epiderme. La Roche-Posay stvorio je liniju pudera Toleriane Teint za besprijekoran ten koji vidljivo kontroliraju reakcije osjetljive kože

Toleriane Teint - matirajući puder pjenaste strukture matirajući je puder za osjetljivu mješovitu i masnu kožu koji pruža ravnomjeran i matiran ten te dugotrajan osjećaj lakoće. Proizvod tijekom čitavog dana kontrolira postojanost i kvalitetu šminke te omogućuje ujednačen, izgledom prirodan i osvježen ten. Lagana pjenasta tekstura obogaćena upijajućim aktivnim sastojcima (perliti) kontrolira znojenje te je koža matirana baršunastim završnim slojem. Proizvod je dostupan u tri nijanse, testiran je na osjetljivoj koži i sadrži SPF 20.

Toleriane Teint hidratantni puder vodeno - kremaste teksture - hidratantni je puder za normalnu i suhu osjetljivu kožu koji pruža ujednačen i satenski ten te prirodno sjajan izgled bez šminkanja. Proizvod omogućuje dugotrajan osjećaj ugode, a tekstura bogata vodom i hijaluronskom kiselinom pruža 12-satnu hidrataciju. Svježa tekstura kreme na bazi vode sadrži SPF 20, primjeren je za osjetljivu kožu te je obogaćen termalnom vodom La Roche-Posay.

Iznimno lake i nježne teksture lako se razmazuju i pružaju jednostavnu i prilagodljivu podlogu kako bi osigurali prirodan konačni izgled.

Toleriane Teint - hidratantni puder vodenasto-kremaste teksture: 155,80 kn

Toleriane Teint - matirajući puder pjenaste teksture: 155,80 kn


297040,257861,254660,249318