VEĆ SE ZNA...

Prvi zavirite u proljetnu H&M-ovu kolekciju!

05.12.2013 u 10:14

  • +15

HM, predstavljanje proljetne kolekcije

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Bit će to jedno zanimljivo modno proljeće koje nas očekuje u popularnom lancu ulične mode H&M! Već je predstavljena kolekcija za prve tople dane, a prvi su je razgledali naši modni znalci. Djelić primamljivih odjevnih komada pogledajte u fotogaleriji

Blago predimenzionirane kratke jaknice, lepršave i prozirne duge haljine (s pripadajućim hlačicama i potkošuljom), košulje bez ovratnika, hlače s divljim printom, vruće hlačice, torbice s metalnim dijelovima… sve su to prvi komadi proljetne kolekcije koja je spremna za proljetne izloge H&M-a.

Kožni komadi su intrigantni – nježnoružičaste hlače od brušene kože, primjerice, imaju patentni zatvarač po cijeloj dužini hlača, sprijeda. I suknjice se mogu otkopčati jednim potezom…

Već smo mislili da smo ih se riješili, no resice ostaju hit i čak dobivaju novi, moćniji izričaj – tanke su poput konaca i padaju u nizovima po suknjicama, pa i majicama koje izdaleka izgledaju poput bogatih krznenih bundi.

I otisak Afrike nastavlja avanturu na svim zamislivim odjevnim komadima. Jedan je od ludih komada primjerice mikro mini suknja koja bi upitno, sama za sebe, pokrila čednost, i još ima dodatne patentne zatvarače sa strane.

Kako bilo, bit će to veselo proljeće kad se pomodarke budu šetale u ovakvim divljim suknjicama, čijih će inačica biti još i još.