BRIGITTE MACRON

Prva dama Francuske zadivila fantastičnim kaputom iz svoje impresivne kolekcije

12.03.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Brigitte Macron, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, dobro je poznata po svojim elegantnim kombinacijama koje uključuju kapute što laskaju njezinoj figuri

Brigitte, 24 godine starija od svoga supruga, s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Njezin je stil profinjen i elegantan, a zaljubljenice u modu zavide joj na doista impresivnoj kolekciji kaputa.

Brigitte vrlo dobro zna koji joj krojevi najbolje pristaje te se drži klasičnih kaputa koji prate liniju tijela i duljine su do koljena te najčešće nadahnuti military stilom.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Romain GAILLARD/POOL / Sipa Press / Profimedia

Njezina je stilska formula modni minimalizam na francuski način s moćnim detaljima poput skupocjenih torbica, gležnjača klasičnog dizajna, kožnih rukavica, svilenih marama...

Prva dama Francuske ponovno je pokazala svoj nenadmašni osjećaj za stil u elegantnom izdanju prilikom odavanja počasti žrtvama terorističkog napada na Charlie Hebdo u tiskari Groupe Michel Catalano.

Izgledala je bez greške u kaputu s dvostrukim kopčanjem, bijeloj košulji, hlačama cigareta kroja i crnim gležnjačama na petu, upotpunivši ovaj bezvremenski look kožnim rukavicama i zaštitnom maskom.

Dramatično naglašene oči i slojevito ošišana bob frizura upotpunili su ovaj stajling.

Inače, kako su objavili svjetski mediji, i Brigitte Macron je krajem prošle godine bila pozitivna na koronavirus, baš kao i njezin suprug. Prva dama Francuske nije imala ozbiljnije simptome dok je suprug imao povišenu temperaturu, kašalj i osjećao je stalan umor, no oboje su se uspješno oporavili.