IVANA RADOVNIKOVIĆ:

'Prva bračna noć bila je baš super!'

07.10.2014 u 10:48

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Radovniković ispričala je detalje sa svoje svadbe, a dodaje da joj je najemotivniji trenutak bio sam čin vjenčanja, kao i trenutak izricanja zavjeta

Ivana Radovniković bila je gošća Narodnog radija, a u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' premijerno je predstavila pjesmu 'Krug' s albuma 'Dio mene'.

'Ova pjesma otvara album. Razmišljali smo da izađemo s duetom Stjepana i mene, ali mislim da bi to bio totalni klišej', kaže pjevačica, otkrivajući da se upravo vratila s bračnog putovanja u Španjolsku i Portugal.


'Bilo je to 15 dana bez brige i pameti', govori Ivana, otkrivajući i neke od detalja sa svadbe. 'Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, ujedno najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu 'Brand New' i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog', kaže Ivana, dodajući da su jeli čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

'Najemotivniji trenutak bio mi je sam čin vjenčanja, ali i trenutak kad smo izrekli zavjete, a ja sam ih jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super – spavali smo k'o topovi', priznaje Ivana. Još nije uspjela promijeniti prezime, ali će to napraviti ovih dana. Svojem prezimenu će dodati ono svog supruga.