BROJNA IZNENAĐENJA

Proslava ulaska u EU u Falkensteiner Club Funimation Borik

28.06.2013 u 15:30

Bionic
Reading

Falkensteiner Club Funimation Borik uoči ulaska Hrvatske u EU sprema svojim gostima niz iznenađenja, specijalnih programa i izvrsnih pogodnosti

Veliki datum - 1. srpnja 2013. – sve je bliže. Ulazak Hrvatske u EU obilježit će brojni spektakularni dočeci, a osjećaj svečarske atmosfere osjetit će i gosti hotela Falkensteiner Club Funimation Borik koji priprema niz zanimljivih događanja i aktivnosti tog posebnog dana.U Falkensteiner Clubu Funimation Borik, nedavno nagrađenom nagradom Certificate of Excellence 2013. koju dodjeljuje najpoznatija web-stranica za putovanja na svijetu TripAdvisor.com, obilježavanje ulaska Hrvatske u EU započet će od ranih jutarnjih sati.

'Dobar odmor uključuje i dobru hranu, a 1. srpnja naši će gosti moći uživati u probranim delicijama nove članice! Pripremamo fantastičan doručak 'Prvi hrvatski doručak u EU'. Opuštanje i osvježenje zagarantirano je na Tramontana baru uz all inclusive Euro Star Cocktail te ukusne snack zalogaje. Popodnevno druženje na Barbara baru uz chill out perfomance na pijanu zaokružit će degustacija najpoznatijih hrvatskih vina', rekao je Marin Kirin, generalni menadžer Falkensteiner Resorta Borik.

U večernjim satima na Gala Buffetu European Dream gosti će upoznati Europu kroz gastronomske užitke njezinih članica, dodatno popraćeno roštiljadom na terasi restorana, a nakon toga na cocktail partyju na bazenu rasplesati se uz najbolje europske hitove te se opustiti uz osvježavajuća pića i finger food zalogaje i posebno iznenađenje – veliku surprise tortu 'Welcome Croatia to European Union'.

'Animacijski program nudi pregršt aktivnosti za pamćenje. Od oslikavanja majica uz EU predloške, EU Family Fun contesta koji uključuje i Thirsty Water Basketball - uz vodene balone i koš u bazenu natjecat će se ekipe EU vs. Croatia; Surfboard Pool Race; natjecanje u guljenju krumpira… Oni avanturističkog duha uživat će u EU Olimpijskim igrama i disciplinama poput potezanja konopa, obaranja ruku, skakanja u vrećama, a oni vičniji kuhači mogu briljirati u natjecanju u kuhanju i okretanju palačinki', dodao je Marin Kirin.

Falkensteiner Club Funimation Borik nudi all inclusive užitak za cijelu obitelj. Roditelji i djeca mogu na svojem godišnjem odmoru uživati u raznovrsnom zabavnom i sportskom programu te programu za slobodno vrijeme. Djeca će imati najbolju skrb u zabavnom parku Falky-Land te će se moći igrati do mile volje u malom dječjem bazenu. PS3 kutak namijenjen je starijoj djeci. Povodom ovoga spektaularnog dana nismo zaboravili ni dječicu! 1. srpnja očekuje ih neviđena zabava – face painting zastavama članica EU, ples, mini EU Olimpijske igre, EU street festival i još mnogo zabave i odličnog provoda.

U međuvremenu, 1. srpnja, odrasli se mogu potpuno opustiti u wellness centru Acquapura Thalasso & SPA Centru koji se prostire na 2500 četvornih metara uz popust od 40 posto na sve SPA tretmane.