PRVA KĆI NA UDARU

Propast Ivanke Trump: Opet ju izbacili iz trgovina

05.02.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Prije nekoliko je dana američki lanac robnih kuća Nordstrom objavio da će se modna linija 'prve kćeri' Ivanke Trump prestati prodavati u njegovim trgovinama, a sad im se pridružio i Neiman Marcus

Čini se da je jedna nesmotrena objava fotografije na društvenim mrežama koštala Ivanku više nego što je mogla zamisliti. Prva je kći nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju u skupocjenoj haljini, a za to su se vrijeme odvijali protesti zbog odluke njenog oca o zabrani ulaska u zemlju ljudi iz sedam muslimasnkih država.

To je kap koja je prelila čašu čak i u svijetu mode jer su joj poznate robne kuće počele otkazivati suradnju, iako ona službeno više nije direktorica svoga brenda. Nordstrom se i službeno ogradio od Ivanke Trump te objavio da ne žele suradnju zbog revolta kupaca ogorčenih politikom njenog oca. Sada se pak online više ne može kupiti niti njezin nakit u jednako poznatom Neimanu Marcusu.

Yahoo Style piše kako je jedan od njihovih uposlenika u Garden State Plazi potvrdio da je nakit povučen iz prodaje, ali nije znao ima li ga možda na kojoj drugoj lokaciji. U svakom slučaju, dan prije još se mogao kupiti 21 komad luksuznog nakita s njezinim potpisom, uključujući i dijamantnu narukvicu od 12.000 dolara, a sada je sve to nestalo iz ponude Neimana Marcusa.