MODNI SLATKIŠI

Pronašli smo sandale koje izgledaju deset puta skuplje i jednako toliko elegantnije

10.05.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Predstavljamo vam njihovo veličanstvo, sandale! I to ne bilo kakve, već cijenom pristupačne sandale koje izgledaju deset puta skuplje i jednako toliko elegantnije. Pokušajte im odoljeti

Jedva smo dočekali toplije temperature i sezonu sandala. Ako još uvijek niste pohrlili u obližnje high street trgovine i škicnuli što se sve nudi, mi to drage volje činimo za vas, a ovog puta za vas smo odabrali nekoliko neodoljivih modela po pristupačnim cijenama koji izgledaju kao da ste za njih izdvojili cijelu jednu plaću.

Već smo ranije pisali o tome kako boja konjaka djeluje nevjerojatno otmjeno i luksuzno, dok su crne sandale uvijek odličan izbor jer pristaju uz gotovo sve, stoga s ove dvije boje nikako nećete pogriješiti. Boja cipela koja nikad nije bila modernija je bijela, pa nije loše priuštiti si ovog proljeća primjerice jedne bijele natikače na petu s prizvukom 90-ih.

Ako ne volite monotone cipele, izazov sezone su cipele s neobičnim petama, a veliki hit su i cipele s mašnama, 3D cvjetovima, resicama i nakitom koje same po sebi izgledaju elitnije, iako ih je moguće pronaći u high street trgovinama po itekako pristupačnim cijenama.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje smo 'luksuzne' sandale odabrali za vas. Sigurni smo kako ćete pronaći barem jedne koje će vas u potpunosti osvojiti.

  • +21
Pristupačne sandale koje izgledaju skupocjeno Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije