MODNI KLASIK

Jedina boja zbog koje svaka torbica izgleda skupocjeno

03.01.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Ako ste u novu godinu odlučili zakoračiti s novom torbicom, nećete pogriješiti odaberete li odgovarajući model u specifičnoj boji konjaka

Sudeći po kolekcijama vodećih dizajnerskih imena za novu proljetnu sezonu, najveća promjena kad je riječ o torbama vidljiva je po pitanju njihovih nijansi, a modeli boje konjaka s lakoćom će zamijeniti primjerke u standardnoj paleti.

Nijansu konjaka često nazivaju bojom luksuza zbog otmjenog i elegantnog dojma koji daruje svakom materijalu, a kao što je slučaj s pojedinim odjevnim komadima, ona će svaki model torbice učiniti skupocjenim.

Objavu dijeli Fiorelli (@fiorelli_bags)

Popularni brendovi poput nizozemskog Wandlera, američkog Stauda i španjolskog Loewea svijetu su predstavili svoje modele torbi u boji konjaka, kojima modni eksperti prognoziraju ogroman uspjeh u narednim mjesecima, međutim za odgovarajuću torbicu skupocjena izgleda nije potrebno duboko posegnuti u lisnicu.

  • +10
Torbe u boji konjaka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Trendu torbi u boji konjaka mnoštvo high street brendova odlučilo je doskočiti lansiranjem jednako zanimljivih i cjenovno pristupačnih modela.