PONUDA U TRGOVINAMA

Modni ulovi: Pronašli smo najljepše sandale za svačiji ukus i džep

22.04.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Imate li već ideju u kojim ćete sandalama zablistati na narednoj špici? Ako još uvijek niste stigli pogledati što se od ovosezonskih trendova nudi u trgovinama, bez brige, mi smo sav taj zamoran posao odradili umjesto vas i pronašli najpopularnije modele sandala za svačiji ukus i džep, one bez kojih ne možemo zamisliti tople dane što su pred nama

Ove sezone očekuje nas pregršt uzbudljivih modela, točnije za svakog ponešto. Bez obzira patite li na trendove ili ste vjerni svom stilu, na policama trgovina moguće je pronaći i više nego što novčanik može podnijeti. Vjerojatno nijedna žena na ovom svijetu nije rekla da ima dovoljno pari cipela, a kako bi i mogle tako nešto reći kada sa svih strana blistaju izlozi i mame nas u trgovine.

Kako ne biste pali na prosjački štap, valja dobro odvagnuti koje vam sandale uistinu trebaju, a bez kojih ćete ipak preživjeti. Sugeriramo vam da ove sezone odaberete po par od svakog trendi modela koji će obilježiti ovu sezonu, a definitivne pobjednice ovog proljeća su retro natikače na petu inspirirane 90-ima.

Iako cipele na petu polako gube utrku s udobnijim modelima, ove će ljepotice biti istinske zvijezde proljeća i ljeta, stoga nikako nemojte propustiti počastiti se ovakvim retro modelom. Volite li radije modele bez pete, ravne natikače su uvijek odlična varijanta koja pristaje uz casual i večernje varijante, ukoliko znate pametno odabrati. Naša sugestija su modeli ukrašeni mašnama, koje su ove sezone apsolutni hit, ili pak nakitom, koji obuću čini statement komadom svakog stajlinga.

Također, veliki hit ovog proljeća su sandale s neobičnom petom. Što neobičnija peta, tim bolje. Bez obzira odaberete li onu prozirnu, ispunjenu laticama cvijeća, šuplju ili petu u obliku kugle, nećete pogriješiti jer statement modni dodaci ono su što predstavlja ovu sezonu. I najjednostavnija odjevna kombinacija uz ovakve sandale i efektne naušnice može u potpunosti transformirati vaš outfit.

Ako cijenite spoj udobnosti i estetike, u svom ormaru naprosto morate imati sandale s blok petom, koje su preplavile trgovine. Gotovo je nemoguće ne pronaći model koji vam se dopada i to po pristupačnoj cijeni. Odaberite vesele boje poput narančaste, zelene ili žute, koje su hit proljeća, ili pak modele u pastelnim tonovima, koje ćete bez problema moći isfurati i na kavu i na posao.

Dobro je znati da su ove sezone popularne točkice i prugice, pa zašto ne biste odabrali model koji će krasiti neki od ova dva trendi uzorka? Čime god se odlučili počastiti narednih dana, imajte na umu to da je važno u ormaru imati sandale za svaku priliku. Ukoliko uskoro planirate na vjenčanje ili proslavu godišnjice, ne bi bilo loše uskočiti u neke seksi sandale na visoku petu, dok za šetnju gradom ili posao možete odabrati praktičniju varijantu s nižom petom.

  • +189
Sandale na petu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko znate da će vaš radni dan potrajati do kasnih večernjih sati, odaberite udobniju varijantu kao što su ravne sandale kako biste bili sigurni da ćete bezbrižno i bez bolova u nogama moći izvršiti sve zakazane obaveze. S obzirom na to da su biseri još uvijek aktualni, u high street trgovinama mogu se pronaći i sandale ukrašene umjetnim biserima, kao i raznoraznim cirkonima i kristalima.

  • +86
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Za vas smo pronašli najljepše ovosezonske modele koji se trenutno mogu pronaći u trgovinama. Obavezno zavirite u naše galerije i pronađite za sebe pristupačne ravne ili sandale na petu u kojima ćete zablistati ovog proljeća.