kolekcije popularnog modnog branda

Proljetna kolekcija koju će poznate Hrvatice obožavati

22.02.2022 u 08:36

Bionic
Reading

Čiste linije, nijanse plavih i zemljanih tonova, opuštenost i praktičnost glavna su inspiracija proljetne kolekcije popularnog modnog branda.

Nadolazeće proljeće svojim će pastelnim bojama napokon unijeti malo života nakon tmurnih i hladnih zimskih mjeseci. Stiže doba novih početaka, stoga i garderobu valja probuditi iz zimskog sna – pospremiti sive zimske jakne i teška pletiva, a u prvi plan staviti odjeću za prijelazno razdoblje koje odiše svježinom, ležernošću i jednostavnošću.

Prijelazne jakne – moderna prošivena jakna ili urbana parka?

Proljeće tradicionalno donosi prevrtljivo vrijeme s hladnijim jutrima i sunčanim poslijepodnevima. No, odlazak na posao, predavanje na fakultetu ili kavu s prijateljicama neće predstavljati problem uz laganu prošivenu jaknu. Osim što štite od jutarnjeg smrzavanja, proljetne jakne iz nove Tom Tailor kolekcije su vrlo jednostavnog kroja koji laska svakoj figuri, ali i atraktivan dodatak svakom modnom izričaju zbog čega će nesumnjivo postati novi modni favorit ovog proljeća.

Parka je sinonim za vjetrovito jesenje doba, no kako drugačije izdržati proljetno rominjanje kiše, a da pritom istovremeno izgledate ležerno i chic? Tanka parka u proljetnoj boji i s kapuljačom savršeno se može iskombinirati s kardiganom i elegantnim širokim hlačama, dugom haljinom na pruge ili pak trapericama i tenisicama. To je najbolja svestrana jakna koja će vas bez problema provesti kroz ovo nesigurno godišnje doba koje toliko iščekujemo.

Kratka ili duga, s rukavima ili kao prsluk, ziheraških tamnijih ili možda za promjenu nešto toplijih boja kao što su ljubičasta, maslinasta ili svjetlo plava? Nije važno kako se nose prijelazne jakne, već da se žene u njima osjećaju opušteno, sigurno i svoje na svome. I upravo su taj optimističan pogled na svijet i spremnost za nove izazove glavni moto ovog poznatog njemačkog modnog i lifestyle brenda koji u sklopu svoje kampanje „Be part“ predano radi na održivom pristupu modi uvodeći inovacije u izradi odjeće od recikliranih materijala.

Denim – plava boja kao simbol vode

Traperice su bezvremenski klasik koji je uvijek u trendu i koji se nosi u bilo koje doba godine. Elegantne traper hlače visokog struka i modeli ravnih i širokih nogavica bit će hit i narednih mjeseci bez obzira na to nose li se uz trendy košulju i sako ili tanki džemper. Nastavlja se i vladavina hlača s nogavicama iznad gležnja, kao i skinny modela s blago podvrnutim rubovima nogavica.

Nit vodilja za stvaranje proljetne kolekcije Tom Tailor 2022. je najdragocjenija tekućina na našoj planeti koja je utkana u sve što raste i razvija se – voda. Plava boja i cijela paleta njezinih nijansi nalazi se ne samo u jeansu, već i u ostalim odjevnim komadima od jakni, pulovera, majica i haljina jer se lijepo stapa s umirujućim zemljanim tonovima kao što su bež, zelena, bijela i siva.

Muška i dječja odjeća

Plava boja protkana je i u proljetnoj kolekciji za muškarce u kojoj su prijelazne jakne, majice dugih i kratkih rukava te košulje ključni komadi za prve proljetne dane. Dakako, plavi se tonovi sjajno slažu s bojama poput zelene i smeđe, ali i nevjerojatno tople narančaste koja će podići svaku odjevnu kombinaciju i razbuditi životnu energiju. Ležerne majice za odlazak u grad ili udobne traperice za smart casual kombinaciju? Sve što jednom muškarcu treba da bi okrenuo novu stranicu u svom ormaru može se pronaći klikom na Tom Tailor online store.

Proljeće je idealno vrijeme za još jednu transformaciju garderobe – za sve uzraste! Budući da je Tom Tailor ležeran modni brend za cijelu obitelj, ove sezone predstavlja i proljetnu kolekciju za djecu koja odiše jednostavnim i udobnim krojevima jakni, hlača, majica i haljina sačinjenih od vrhunskog organskog pamuka i oslikanih živopisnim printevima koji dočaravaju dječju zaigranost i snagu pozitivne energije.

Proljetna kolekcija za djecu uskoro dolazi i na našu web stranicu putem koje ćete moči birati kvalitetne i raznolike komade odječe za vaše mališane.