hit za jesen

Prolazi ljeto, ali ne i Birkenstock ludilo: Novi model nosi se uz čarape

31.08.2023 u 15:18

Bionic
Reading

Kraj ljetne sezone ne znači da se nužno morate oprostiti od omiljenih i prije svega udobnih Birkenstockovih sandala. Ususret jesenskim danima i sezoni hladnih stopala stiže Birskenstockov slingback model, oko kojeg će se sigurno lomiti koplja, ali i koji će, poput prethodnika, steći vojsku obožavatelja

Teško da se o nekom modnom klasiku toliko raspravljalo kao o Birkenstockovim sandalama. Dostupne su u bezbroj varijanti: od klasičnog pluta, plastike ili vunenog filca, s platforma potplatom ili XXL kopčom; kao tenisice ili kao balerinke. Moderno, rustikalno ili chic. I, da budemo iskreni, bez obzira na naziv 'ružnih' cipela koji ih prati, većina nas ima nekoliko pari u ormaru.

No ako ste mislili da ste vidjeli sve od Birkenstocka, prevarili ste se. Taman ususret jeseni, nižim temperaturama i sezoni hladnih stopala stiže slingback model. I ovaj put kultni njemački brend mudro je spojio tradiciju i trend i predstavio model kultnog potencijala oko kojeg će se nesumnjivo lomiti koplja.

Birkenstockove sandale sada dostupne i u verziji s remenčićima

Ovu godinu definitivno je obilježio trend remena na cipelama koji se proteže preko pete. Modne influcencerice i trendseterice ponovno su otkrile slingback modele i čini se da ih se ne namjeravaju tako lako odreći.

Tom trendu priklonio se sada i Birkenstock, poznat po izradi anatomske obuće koja na prvo mjesto stavlja udobnost. Nove Birkenstock klompe 774 III Tokio, izrađene od brušene kože, dokazuju da moda može spojiti i ono na prvi pogled nespojivo.

  • +3
Birkenstock 1774 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Birkenstock Tokio – novi hit model

Klompe 1774 III Tokio dio su ekskluzivne linije Birkenstock 1774, koja uključuje najinovativnije stilove marke. U potpunosti su izrađene od kože i imaju podesiv remen na ristu i peti, a upravo to predstavlja najveću inovaciju.

Taj detalj izdvaja novi trendi model od sličnih i već proslavljenih klompi Boston. Velika prednost modela Tokyo, posebice u kasno ljeto i na samom pragu jeseni, činjenica je da su itekako nosive uz čarape.

Osim što tako bolje pristaju, remenčići se obično koriste da bi stopalo izgledalo graciozno. Upravo zbog tog dodatka ove cipele povezuju se s trendi modelima kao što su balerinke, sandale s kitten petom i salonke.

Nova verzija Birkenstockovih cipela predstavlja novi stilski trenutak - kontrast između kožnih klompi i remena čini trend još uzbudljivijim i savršenim za casual look. Nosite ih uz široke hlače i prsluk, apsolutni trendovski stajling kasnog ljeta.

  • +2
Birkenstock - sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo