hit izbor

Bolje ne može: 15 najljepših sandala koje su pri tome tako udobne

17.08.2023 u 05:54

Bionic
Reading

Udobne sandale su najpoželjniji dodatak ljetnoj garderobi, osobito za šetnju gradskim ulicama ili prirodom. Ako ove sezone još niste našli svoj savršen model, možda se on krije baš među ovih 15 najudobnijih koje smo izdvojili za vas

Tenisice su možda idealna obuća kada se odijevate za dnevnu šetnju. No dobro odabrani par ravnih sandala može biti jednako udoban izbor za vikend šetnje prirodom ili ljetni izlet do Pariza, Lisabona ili Madrida. Ako planirate napraviti 10 tisuća ili više koraka dnevno, par najudobnijih sandala za hodanje prava je stvar koja će vam spasiti stopala od boli ili žuljeva.

'Važno je obratiti pozornost na mekoću podloge, kao i na fleksibilnost i materijal gornjeg dijela', savjetuje Katie Moore, viša direktorica dizajna brenda Scholl. Gumeni potplati izvrsni su za pomalo prašnjave i neasfaltirane staze dok su pluto ili koža elegantniji izbori za šetnju gradom.

Kako niste u mogućnosti provesti cijeli dan testirajući željene sandale prije nego što ih donesete kući, nekoliko krugova po trgovini ili stanu može vam pomoći da budete sigurni da vam dobro pristaju i da vas ništa ne žulja. No ne zaboravite: neke kožne sandale možda će zahtijevati nekoliko nošenja prije nego što zajamčeno pruže obećanu udobnost.

Fisherman sandale pokazale su se kao vrlo popularan izbor ovog ljeta te su vrlo nosive i u prvim jesenskim danima, baš kao i one debelih potplata s remenčićima. Ako se pak nađete u situaciji u kojoj se potpetice ne mogu izbjeći, tu je odličan trik kojim ćete izbjeći bol. 'Ako je nagib cipele previsok, dodajte udobnu podlogu na prednji dio sandale', predlaže Moore.

Bacite oko na 15 najboljih udobnih sandala kao stvorenih za hodanje, ali sa stilom.

  • +10
Udobne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo