JEDNO GORE OD DRUGOG

Procurili novi detalji o Justinovom uhićenju

24.01.2014 u 13:01

Bionic
Reading

I dan nakon uhićenja Justin Bieber je glavna vijest svjetskih medija i društvenih mreža koje vrve novim detaljima o njegovom putu do pritvora te reakcijama na njega

Prije no što je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i utrkivanja gradom Justin Bieber je bio u noćnom klubu u Miami Beachu u društvu modela Chantel Jeffries i svojih kompića. Da je bio u elementu, pokazuju fotke na kojima je gol od pasa na gore.

Nekoliko sati kasnije, oko četiri sata ujutro, Justin se u žutom Lamborghiniju naganjao po cestama Miamija, zbog čega je uhićen. Policija je potvrdila da je pio pivo u kombinaciji s antidepresivima i pušio marihuanu.

Cijela po Justina nemila situacija bila je tema dana društvenih mreža. Za razliku od brojnih tvitova podrške, komičar Seth Rogen je kratko i sasvim jasno napisao: 'Na stranu šale, Justin Bieber je obično gov**.'

Njegov nimalo fanovski komentar je u kratkom vremenu prikupio ček deset tisuća komentara.

Oštrina Sethovog stava pomalo čudi, ako se sjetimo da su se prije samo tri godine on i Justin vrlo ugodno družili na MTV-jevim nagradama, što je ostalo zabilježeno i na fotki. Za razliku od Setha, Justinovi fanovi pričaju sasvim drugu priču, naravno, ali ne bez zrnca kritike i straha za mladog pjevača.

'Bespomoćna sam. Ne mogu napraviti ništa kako bih pomogla Justinu. Što ako se jedno jutro probudimo, a Justina više ne bude? Ne želim ni razmišljati o tome', tvitnula je @kidrauhlcharts.