NEOBIČNE ŽELJE

Procurili nevjerojatni zahtjevi slavnih diva

29.10.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Slava i dobra zarada itekako mogu promijeniti osobu, a ne biste vjerovali kakve sve neobične i nevjerojatne zahtjeve imaju dive iz modne industrije – od stotine kuhanih jaja u garderobi pa sve do svakodnevnog mijenjanja i kupovanja posteljine

'Radila sam u modnoj industriji gotovo deset godina, i što se tiče pretjeranih i neobičnih zahtjeva, vidjela sam sve', priča za Daily Mail izvor i nekadašnja fashionistica

Modeli koji na setu odbijaju razgovarati s bilo kime osim sa svojim agentom, pop zvijezde koje zahtijevaju stotinu kuhanih jaja u svojoj garderobi, dizajneri koji traže da njihove sobe budu u potpunosti bijele uključujući namještaj, ljubimci koji lete u poslovnoj klasi – samo su neki od pretencioznih zahtjeva.

No kako navodi nekadašnja fashionistica, kada vam se život svodi na letove u prvoj klasi, hotele s pet zvjezdica, privatne jahte i vikanje razgaljene publike, jedino što možete postati je diva koja zahtijeva i na pamet joj padaju najčudnije zamisli.

Prema njenim riječima, jedna slavna pjevačica tako je zabranila da joj itko u blizini okreće leđa pa se tako nerijetko događalo da osobe izlaze iz njezine sobe unatraške, i to s obaveznom dozom elegancije. Još jedna legenda iz glazbene industrije imala je nesuvislu ideju – unajmila je šminkericu kojoj je potom zabranila da je dodiruje.

Jedna zvijezda zahtijevala je pak svaki dan ne samo čistu, već posve novu posteljinu i donje rublje koje bi se pred njom vadilo iz zapakiranih kutija, i to bez obzira nalazi li se na putovanju ili kod kuće.

Kada se radi o ponašanju i naravi, dive su bezobrazne, arogantne i nepodnošljive, ali i, naravno, fascinantne.