PITT, DICAPRIO, KIDMAN NA POČETKU KARIJERE

Procurile nikada objavljene snimke holivudskih faca

31.03.2013 u 14:44

Bionic
Reading

Dosad nepoznate i neotkrivene snimke audicija nekih od najvećih imena Hollywooda, kao što su Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Nicole Kidman, koje prikazuju slavne zvijezde kako ne uspijevaju dobiti uloge u velikim filmovima, uskoro će se naći na aukciji

Većina redatelja danas bi dala desnu ruku kako bi dobili Brada Pitta, ili neku drugu veliku holivudsku zvjerku u svome filmu. Međutim, na samome početku karijera nekih danas najvećih holuvudskih imena bila je sasvim drugačija situacija. Naime, dosada nikada objavljene snimke s audicija pokazuju danas slavne glumce kako se trude dobiti ulogu u filmovima, no ponekad i ne uspijevaju. Tako je naprimjer redatelj filma Backdraft svojevremeno odbio danas zvučna holivudska imena - Brada Pitta, Keanua Reevesa i Roberta Downeya Jr.

Kako piše Daily Mail, snimke audicija idućeg tjedna naći će se na aukciji, nakon što su tri redatelja uvjerila aukcijsku kuću da na prodaju stavi 12 videa koji zajedno prikazuju čak 54 audicije nekih od danas najvećih holivudskih glumaca i glumica kako gube uloge u posljednjih 30 godina.

Darren Julien i Martin Nolan iz aukcijske kuće Julien u emisiji 'Today' su predstavili snimke te pokazali neke od najzanimljivijih isječaka. Tako snimke prikazuju Brada Pitta koji se na audiciji ne može sjetiti riječi, Leonarda DiCaprija koji gubi ulogu za kratku televizijsku seriju 'Pony Boy'.

Za uloge na početku karijere oštro su se morale boriti i holivudske glumice. Tako su i Helen Hunt i Gwyneth Paltrow izgubile uloge za film 'Jurski park', a Nicole Kidman je tijekom audicije za film 'Shattered' doista dala sve od sebe te se i rasplakala.

Kako su neki od najslavnijih današnjih glumaca i glumica izgledali na početku karijere i kako su se snalazili na audicijama, pogledajte u videu.