KRPICE S POTPISOM

Procurile fotografije kolekcije Isabel Marant za H&M

25.09.2013 u 09:21

  • +17

Isabel Marant za HM

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HiM

Bionic
Reading

Dio kolekcije Isabel Marant za H&M otkrivena je javnosti, i to čak dva mjeseca prije nego će kolekcija stići u dućane

Naime, sve otkako je dizajnerica Isabel Marant u lipnju otkrila da će surađivati s H&M-om, zanimanje javnosti ne jenjava. A ljubitelji ovogbrenda došli su na svoje jer su u javnost iscurile najnovije fotografije iz lookbooka nove kolekcije koja će se 14. studenoga naći u trgovinama.

Uske kožnate hlače, jakne inspirirane marokanskim vezom, printane uske traperice, čizmice do gležnja sa zanimljivim resicama, samo su dio dugo iščekivane kolekcije.


Osim fotografija poznate su i cijene pa će jakna stajati 299 eura, cipele na špic 149 eura i kaput 149 eura. U kampanji se pojavljuju poznata lica Alek Wek, Milla Jovovich, Lou Dillon. Modni znalci će u kombinaciji marokanske jakne, crvenih hlača i obične bijele majice lako prepoznati potpis slavne dizajnerice, a svi koji obožavaju Isabel Marant mogu biti zadovoljni što će dizajnerske krpice moći dobiti po nižim cijenama.

Osim kratkih jaknica inspiriranih marokanskim uzorkom, u ponudi su i dugački kaputi istog šarenog uzorka. Dužina hlača koju preporučuje Marant malo je iznad gležnja, a s njezinim crnim uskim hlačama nećete pogriješiti.

Nije poznato kako su fotografije procurile u javnost, no ovo nije prvi pogled na nadolazeću kolekciju. Naime, fotografiju 46-godišnje Marant H&M je objavio na Twitteru u srpnju, a na sebi je imala haljinu iz nove kolekcije.