MODNA BIBLIJA

Procurila najiščekivanija naslovnica godine

13.08.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Naslovnice rujanskih izdanja luksuznih modnih časopisa znak su prestiža, a najprestižnija je, naravno, ona američkog izdanja Voguea. Stoga se s nestrpljenjem iščekivalo tko će krasiti rujansko izdanje od 832 stranice

To više nije tajna nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija Vogueove naslovnice na kojoj zavodnički pozira Beyonce, a vijest je uskoro potvrdio i Vogue.

Uspješna glazbenica treći put u karijeri krasi naslovnicu najprestižnijeg modnog časopisa na svijetu, i to onu najprodavanijeg - rujanskog broja. Zavodljivu Beyonce mokre kosi u lila haljini fotografirao je slavni Mario Testino.



Beyonce je Vogueovu naslovnicu krasila u travnju 2009. pozirajući Patricku Demarchelieru i u ožujku 2013., pred objektivom Maria Testina. No Beyonce na naslovnici velik je uspjeh i za Vogue, pogotovo kad se zna da 33-godišnja zvijezda nikome nije dala intervju već više od godinu dana. Osim toga, Queen Bey treća je crna žena u povijesti koja je krasila rujansko izdanje modne biblije, kako Vogue često nazivaju, a prije nje to je uspelo samo supermodelu Naomi Campbell i glumici Halle Berry.

Vogue u rujanskom izdanju pod vodstvom najmoćnije žene u modnom svijetu, urednice Anne Wintour donosi najiščekivaniji modni vodič za jesensko-zimske trendove na 832 stranice.