KE$HA:

Privlače me neuredni frajeri

07.12.2010 u 12:18

Bionic
Reading

Ke$ha je otkrila da osim što ima neobičan smisao za modu, sličan ukus ima i po pitanju dečki. Ta 23-godišnja američka pop zvijezda otkrila je da joj se sviđaju neuredni frajeri

Ke$ha kaže da će joj pogled uvijek privući neuredni tipovi s bradom koji je podsjećaju na beskućnike.

'Imam čudan ukus kad je riječ o frajerima. Super su mi dečki s onom zapuštenom bradom poput gorštaka ili beskućnika. To me jako privlači. Ako još u ruci ima vreću punu novčića, gotova sam', kaže ova pjevačica bez dlake na jeziku.

Ke$ha je otkrila i da po pitanju ljubavi nije nimalo konzervativna.

'Za mene je atraktivna osoba privlačna bez obzira kojeg je spola. Ako se zaljubim u ženu, bit ću otvorena i za takvo iskustvo. No još se nisam zaljubila u neku osobu ženskog spola', rekla je Ke$ha koja svoju odjeću pronalazi gdje god stigne. Opisala je i kako je znala odjeću nekad uzimati iz smeća, dodavši da voli izgledati kao beskućnica, a skupu, dizajnersku odjeću zaobilazi u širokom luku, jer joj se ne sviđa izgledati poput svih.

Inače, nedavno je prekinula s dečkom, bubnjarom Alexom Carapetisom, jer ju je nerviralo njegovo, kako je rekla, razmaženo ponašanje.

'Bio mi je super dok je imao tu 'Keith Richards' crtu, a poslije me je počeo nervirati, jer se počeo ponašati kao razmažena dama. To mi je bilo previše.'