za baš svaki dan

Stigla je sezona predivnih džempera i traperica, a Blake Lively ima ultimativnu kombinaciju

05.10.2023 u 12:55

  • +3

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT /PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Stigla je sezona mekih pulovera i omiljenih traperica, a Blake Lively, čiji stil redovito dobiva pohvale, otvorila ju je na najbolji mogući način. Ovo je stajling koji ćemo rado iskopirati nositi iznova i iznova

Blake Lively prošetala je njujorškim West Villageom odjevena u svijetlo žuti džemper opuštenog, pomalo oversized kroja te istaknutog dekoltea. Bio je to tako jednostavan i suptilan spoj ležernosti i chic zavodljivosti.

Glumica i majka četvero djece spojila je traperice širokih nogavica, ultimativni trend ove sezone koji je s modne scene nevjerojatno uspješno izgurao vječne skinny traperice, s upečatljivim džemperom.

Naime, uz sve komade koje se u modu vraćaju iz 90-ih, široke traperice se pojavljuju kao jedan od najpopularnijih traper stilova sezone. Dovoljno je pogledati samo stajlinge Taylor Swift, Rihanna, Bella Hadid, Lori Harvey, Hailey Bieber i brojnih drugih 'it' djevojaka koje u posljednje vrijeme sve više naginju opuštenim, širokim krojevima. A ovom trendu podlegle su i domaće ljubiteljice mode.

  • +3
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Blake je svoj omiljeni par trapki pronašla na policama brenda Zoe, a uspješno ih je podigla izborom žutog džempera s V-izrezom iz Leseta (cijena mu je oko 282 eura, ali je od kašmira) za udoban, ali još uvijek moderan komplet, a duboki dekolte osigurao je da kombinacija je djeluje zastarjelo i uštogljeno.

U istom tonu odabrala je cipele, a našla se tu i Louis Vuitton crossbody torbica u kombinaciji bijele i žute boje.