CASUAL LOOK

Prirodna ljepotica: Jennifer Garner u šetnji bez trunke šminke

19.03.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Hvaljena glumica Jennifer Garner koju je magazin People proglasio najljepšom ženom na svijetu, osvaja svojom ljepotom i kad nije na crvenom tepihu

Prelijepa 47-godišnja Amerikanka nježnih crta lica redovito dobiva bezbrojne komplimente na račun svog mladolikog izgleda i vitke linije, a puno je puta pokazala da sjajno izgleda i kad nije u glamuroznom izdanju.

Bivša supruga Bena Afflecka s kojim ima troje djece, i u casual dnevnom izdanju s kosom podignutom u ležernu punđu i bez šminke, dokazala je kako je doista prirodna ljepotica.

  • +5
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica koju pamtimo po ulogama u filmovima 'Dallas Buyers Club', 'Butter', 'Elektra' ili 'Daredevil' nije promaknula fotografima dok je obavljala razgovor na mobitelu u svijetlom džemperu sivo-zelenih tonova, izblijedjelim trapericama i vječitim bijelim tenisicama.

U jednom je ranijem intervjuu Jennifer otkrila kako je tajna njenog dobrog izgleda i u tome što se dobro osjeća u svojoj koži.

'Nikada se nisam niti osjećala poput neke ljepotice, to nije bio dio mog života. Ali sam se dobro osjećala u svom tijelu i bila sam zadovoljna sa sobom, u tome je stvar', rekla je tom prigodom.

Inače, Jennifer ovih dana ima pune ruke posla oko pokretanja humanitarne akcije Save with Stories s poznatom glumicom Amy Adams, kako bi prikupile sredstva za škole u borbi protiv koronavirusa. Naime, zbog zatvaranja škola, mnogi su siromašni učenici u SAD-u ostali bez školskih obroka pa su se glumice odlučile uključiti u akciju.

U zajedničkom videu Amy i Jennifer najavile su kako će čitati dječje knjige na Insta Stories kako bi potaknule donacije za školarce.

Inače, Jennifer je jedna od osnivačica tvrtke 'Once upon a Farm' koja se bavi proizvodnjom hladno-prešane dječje hrane te je ambasadorica humanitarne organizacije Save the Children.