NAOMI WATTS:

'Princeza Diana bila je paranoidna i izolirana'

07.01.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Australska glumica Naomi Watts koja je u filmu 'Uhvaćeni u letu' utjelovila lik britanske princeze Diane, a koji se bavi zadnjim dvjema godinama princezina života i njezinom ljubavnom vezom s kirurgom, doktorom Hasnatom Khanom, progovorila je o filmu i Diani

44-godišnja Naomi odabrana je da glumi Dianu Spencer u posljednjim godinama kraljevskog života, a iako je u početku odbila ulogu, sada je vrlo odlučna u želji da se prikaže istina o princezi.

Govoreći za australski Vogue, za Oscara nominirana glumica je rekla: 'U slučaju Diane, naravno, tu je ogroman pritisak da izgledam dobro, da imam savršenu kosu, da hodam i govorim poput nje', priznavši kako je strahovala od usporedbi s Dianom.

'Uvijek sam bila zainteresirana za komplicirane žene, koje su pune proturječja: čvrstoća, ranjivost, uspjeh, usamljenost i druge stvari. Diana je bila velika žena, humanitarka, imala je izvanredan život koji joj je bio ispunjen tragedijom, i na kraju završio tragično', kaže glumica.

'Zbog medijske pozornosti bila je izolirana i, kao rezultat toga, paranoična, jer nije znala kome može vjerovati. Takav način usamljenosti zvuči strašno', zaključila je Watts koja je za Vouge pozirala u smaragdno zelenoj haljini.