božićne boje

Vjerna brendu kojeg nose samo najbogatiji ljudi na svijetu: Smaragdno zelena pun je pogodak za princezu Charlene

16.11.2022 u 13:07

Bionic
Reading

Brend Akris jedan je od omiljenih dizajnera princeze Charlene, a ovaj put odlučila se za njihovu zanimljivu smaragdnu haljinu koju je nosila na tradicionalnom blagdanskom darivanju

Božićne pripreme već su lagano počele u monaškom dvoru. U skladu s prazničnim ugođajem, princeza Charlene odlučila se za ležernu, ali elegantnu haljinu u jednoj od glavnih blagdanskih boja – smaragdnoj.

Godišnje darivanje već je tradicionalan događaj koji organizira Crveni križ, a svake godine članovi kraljevske obitelji daruju poklone siromašnima.

Princeza Charlene posegnula je za zanimljivom midi plisiranom haljinom na kopčanje, no zanimljivom ju čine trakice koje padaju od struka prema dolje ostavljajući lepšavi dojam. Vunena tkanina haljine brenda Akris savršena je za ovo praznično doba godine, a Charlene izgleda nevjerojatno elegantno uz crni kožni remen (također Akrisov) i odgovarajuće crne kožne čizme brenda Jimmy Choo.

  • +6
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Noseći decentan nakit zadržala je jednostavan, ali dotjeran izgled.

Švicarski brend Akris jedan je od omiljenih brendova monegaške princeze, pa nije ni čudo da je za ovaj događaj odabrala taj brend. Jedini je švicarski brend koji se pojavljuje na Tjednu mode u Parizu, a dizajner je iznimno naklonjen princezi Charlene te kreira komade imajući na umu kako će joj stajati.

Luksuzni švicarski brend je poznat po svojim visokokvalitetnim materijalima i vrhunskoj izradi, a kupce je osvojio dobro dizajniranim, nosivim komadima koji spajaju ultraluksuz s ultrafunkcionalnošću.