dan državnosti

Veliko slavlje u Monaku, ali svu pažnju ukrao je maleni princ Jacques i bacio mamu Charlene u drugi plan

19.11.2022 u 22:48

Bionic
Reading

Monako je ovaj vikend slavio Dan državnosti, a princ Albert i princeza Charlene s djecom bili su glavne zvijezde. Svečanoj prilici priliče i svečani outfiti, a ozbiljan outfit malog princa bio je na razini zadatka

Ovaj vikend bio je obilježen svečanim zbivanjima na moneškom dvoru jer se slavio Dan državnosti. Prvi put u tri godine, nakon pandemije i zdravstvenih problema kraljevskog para, cijela kraljevska obitelj u subotu je obilježila posebno bitan dan kneževine.

Princ Albert je bio odjeven u uniformu karabinera, policijskih snaga kneževine, s brojnim medaljama na prednjem dijelu jakne, a uniformu je nosio i sin. Sedmogodišnji princ Jacques nosio je sličnu uniformu pa je oduzeo pozornost članu kraljevske obitelji koji je inače pod najoštrijim povećalom – princeze Charlene.

Fotografiju princa u uniformi i princeze u crvenom kaputiću s crnim šeširićem princeza Charlene podijelila je na Instagramu zaželjevši svima sretan Dan državnosti.

Princ Jacques i princeza Gabriella uzbuđeno su mahali zastavicama na balkonu palače, a Charlene je par puta uputila poljupce masi ispred palače.

Izgledala je vrlo elegantno u svijetloplavom kaputu do poda i crnom šeširu sa širokim obodom, pomalo iznenađujuć, ali jako stylish odabir.

  • +11
Kraljevska obitelj Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia