VOLI BIJELU BOJU

Prije povratka u Kaliforniju Meghan Markle servirala još jedan sjajan stajling: Ovoga puta odabrala je mini haljinu od 33 tisuće kuna

18.04.2022 u 18:20

Bionic
Reading

Supruga princa Harryja, Meghan Markle za svoj je posljednji javni angažman u sklopu Invictus igara odabrala večernju haljinu s potpisom talijanskog luksuznog brenda Valentino

Izgleda da je Meghan Markle u svoj kofer za prvi let u Europu nakon preseljenja u Kaliforniju, spakirala klasične komade najluksuznijih svjetskih brendova odjeće. Tako nam je nakon Valentinovog bijelog odijela u kojem se pojavila u Nizozemskoj, potom efektnog bijelog topa, pa ležernijeg dnevnog looka u kojem su pažnju ukrale Chanel kultne balerinke i jakna od tvida, servirala još jedan skupocjeni stajling.

Ovoga puta odluka je pala na bijelu mini haljinu koju potpisuje talijanska modna kuća Valentino, a čija je cijena 3600 funti (oko 33 tisuće kuna).

Haljina je istaknula dobru liniju nekadašnje članice britanske kraljevske obitelji, a da bi večernji stajling pratio i ostatak izgleda Meghan je kosu zalizala u blagim valovima na jednu stranu te na usne stavila crveni ruž s kojim je jako rijetko viđamo u javnosti.

I ovoga puta na ruci je nosila Cartier Love narukvicu, a za kakve se cijene kreću od 4 tisuće dolara pa sve do 11 tisuća dolara za model s dijamantima. Za većinu modela postoji i lista čekanja, a mnogi smatraju narukvicu simbolom predanih veza.

Princ Harry je uskladio svoj stajling uz suprugin te odabrao bež odijelo.

Tijekom svog prvog pojavljivanja na europskom tlu, nakon ‘Mexita’ Megan Markle uglavnom je redala stajlinge u bijeloj boji, koju očito smatra najprikladnijom. Osim toga, supruga odbjeglog britanskog princa Harryja bita isključivo klasične modne komade koji se ističu svojom jednostavnošću te su bezvremenski.

  • +11
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia