SANELA JENKINS

Prijateljica Bona Voxa osuđuje Jeremića

27.04.2013 u 14:34

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik Opće skupštine Ujedinjenih naroda Vuk Jeremić na društvenim mrežama objavio fotografiju s popularnim svjetskim pjevačem i humanitarcem Bonom Voxom na kojoj zajedno dižu tri prsta, svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Jenkins kontaktirala je svog prijatelja Bona i obavijestila ga o ovom skandalu

Sanela Jenkins rekla je da je Bono bio šokiran informacijom i poručio da se s Jeremićem nije fotografirao, prenosi agencija Anadolija.

'Iako sam znala da je ovo Pavel Sfera, osoba koja liči na Bona, šteta za Bona, koji je bezrezervni prijatelj Bosne i Hercegovine, već je nanesena i htjela sam mu skrenuti pažnju na to', naglasila je Sanela i dodala:

'Moji prijatelji iz Sarajeva su me odmah nazvali i rekli da moramo nešto učiniti i upoznati svjetsku javnost o ovim primitivnim postupcima iskompleksiranog Vuka Jeremića.'

Sanela je otkrila da je u mnogobrojnim razgovorima i druženjima s Bonom on uvijek isticao da je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i naroda u toj zemlji.

'Taj čovjek nigdje u svijetu se ne bi stavio na stranu nepravde. Trenutno PR timovi u Americi pripremaju priopćenje za javnost oko ovog odvratnog čina malog zeca, pardon Vuka', kroz smijeh je istakla Sanela Jenkins za agenciju Anadolija.

U međuvremenu, predsjednik Opće skupštine UN-a Vuk Jeremić, na svom Twitteru, napisao je kako je prevaren, jer je na 'fotografiji s Bonom zapravo bio njegov dvojnik'.

Podsjetimo, Jeremić je jučer na društvenim mrežama svoje simpatizere obavijestio o susretu s Bonom, gdje na fotografiji obojica pokazuju tri prsta. Jeremić nije precizirao gdje i kada se susreo s frontmenom glasovite grupe U2.

Jeremić je već danas priznao da ga je dvojnik Bono Voxa prevario, kako njega, tako i sve prisutne u baru u kojem su se fotografirali.

'Čovjek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvjereni da je to zbilja on. A što se tiče tri prsta, tako bih se slikao i s pravim', kazao je Jeremić.