EMMA ROBERTS:

Prijatelji mi pomažu da ostanem normalna

22.03.2012 u 13:20

Bionic
Reading

Nećakinja Julije Roberts predvodi generaciju mladih glumica među kojima su Emma Stone, Jennifer Lawrence i Dakota Fanning, spomenimo samo neke, od kojih se puno očekuje u budućnosti

Emma Roberts (20) izjavila je da joj je jako bitna podrška prijatelja i obitelji, jer Hollywood lako može iskvariti čovjeka.

'Kad god imam neke probleme ili sam tužna, nazovem nekoga od prijatelja. Druženje s njima i odnos koji imamo mi jako puno znači da ostanem normalna. U ovom poslu je to zbilja nekad teško. Ali ne bojim se da će me Hollywood iskvariti', uvjerena je Emma.

Emma ('Buntovnica u internatu, 'Hotel za pse', 'The Scream 4', 'The Art Of Getting By'), smatra da uvijek treba podijeliti ono što nas muči s bliskim osobama.

'Puno je lakše kad vas netko sasluša i da vam koristan savjet. Bitno je imati dobar odnos s prijateljima i obitelji kako biste ostali normalni u showbizzu koji je katkad vrlo nemilosrdan', rekla je Emma.

Inače, Emma je nedavno kupila svoju prvu nekretninu vrijednu preko deset milijuna kuna, na prestižnoj holivudskoj adresi s pogledom na kanjon Laurel.