SLAGANJE DOJMOVA

Prestrašeni žiri na audiciji 'Supertalenta'

25.07.2010 u 15:38

Bionic
Reading

'Bilo me strah', rekao je član žirija Enis Bešlagić i dodao 'nisam ti ja od toga' nakon nastupa benda Antibiotik

Posljednji dan audicije za Supertalent u Splitu započeo je nevjericom. Barem za člana žirija Enisa Bešlagića koji je teško pronalazio riječi da prokomentira nastup benda Antibiotik iz Kaštel Kambelovca. Žestoki metal orio se splitskim HNK-om, dok je frontmen izvikivao tekst na engleskom prepun mračnih stihova.

'Bilo me strah', rekao je Enis i dodao: 'Nisam ti ja od toga'. Pretpostavio je da njegov smireni ton neće biti dobro prihvaćen, pa je svoje komentare 'izvikao' jednako uvjerljivo kao i kaštelski metalci.

Sljedeće u nizu bile su zanosne egzotične plesačice Studija 1 iz Zadra. Žiri je prekinuo nastup, a posebno inspiriran za komentare ponovno je bio Enis: 'Žao mi je zbog onih koji bi to sad i dalje gledali', a 'to' su bila tri stolca i jedna štanga te četiri darovite plesačice, koje su atmosferu zagrijale toliko da je žiri njihov nastup morao prekinuti prije završetka.

Za dašak nostalgije za 'dobrim starim vremenima' pobrinuo se gospodin Ivan Čotić, pedesetogodišnjak iz Splita koji savršeno interpretira likove iz omiljene serije 'Naše malo misto'.

Ivan je oživio doktora Luigija, Bepinu i brojne druge 'originale', a savršeno je otpjevao i naslovnu pjesmu, u čemu mu se, naravno, pridružila i razdragana splitska publika. Stereotip o Splitu kao isključivo pjevačkom gradu definitivno je razbijen, a sedamdesetak splitskih supertalenata pokazali su Dalmatince kao multitalentirane zabavljače.

Splitska je audicija ujedno i posljednja na turneji karavane Nove TV, pa je vrijeme i za svojevrstan rezime, podvlačenje crte i slaganje dojmova. Članovi žirija zadovoljni su viđenim i odabranim pa najavljuju sezonu čak atraktivniju od prošle.