POVRATAK PRIRODI

Preplanuli ten je definitivno 'out'

30.06.2009 u 12:16

Bionic
Reading

Brončani ten, osobito onaj iz tube ili solarija, više nije trend. Čak je i najpoznatija zagovarateljica toga trenda Victorija Beckham posustala i odlučila vratiti se 'u normalu'

Sienna Miller
Agyness Deyn

Prirodna boja kože najnoviji je trend koji jfuraju zvijezde, čak i one koje su sve donedavno brižno pazile da izgledaju kao da su danima ležale na plaži ili, bolje rečeno, u solariju.

'Bljedilo' se među slavne proširilo s modnih pista, gdje top modeli poput Lily Cole, Daisy Lowe, Agyness Deyn i Erin O’Connor ponosno pokazuju svoju alabasternu put. Najpoznatija predvodnica trenda lažnog preplanulog tena Victorija Beckham tamnu je put u posljednje vrijeme znatno posvijetlila, kao i vlasnice kozmetičkih linija raznih preparata za samotamnjenje Sienna Miller i Lindsay Lohan

Apsolutni hit ovoga ljeta je glamurozni izgled filmskih diva, a to podrazumijeva i nježan, prirodan izgled kože. Za razliku od posljednjih nekoliko sezona, najtraženiji proizvodi sada su nježne boje pudera i kreme u boji tena koje će naglasiti zdrav i prirodan izgled.

Ovaj novi trend povratka prirodi razveselit će zacijelo mnoge djevojke jer više neće morati trošiti vrijeme i novac na solarije i skupe kreme za samotamnjenje, koje osim što se teško ravnomjerno nanose na kožu, ostavljaju i neugodne mrlje na odjeći.