NIKAD LJEPŠA

Prelijepa trudnica ponosno pokazuje obline

05.01.2016 u 15:54

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh i bira stylinge koji laskaju novim oblinama

Otkako je objavila da čeka prvo dijete, Chrissy Teigen rado objavljuje fotografije i sa svijetom dijeli uzbuđenje, a također se ne odvaja od supruga, slavnog pjevača Johna Legenda.

Blagdane su proveli u tropskim krajevima, a Chrissy koristi svaku prigodu da pokaže svoje obline i svaki puta izgleda sve bolje.

Za romantičnu večeru sa suprugom prelijepa trudnica odjenula je usku zelenu suknju koja je bila poviše trbuha i imala prorez sa strane. Crni body i dugački kaput uz torbu upotpunila je zavodljivim štiklama s remenčićima.

Ova kombinacija jedna je od omiljenih kakve Chrissy rado nosi u trudnoći – udobno, trendi i ističe obline koje ponosno pokazuje i uživa u ovom životnom razdoblju. Modne savjete prihvatila je od Kim Kardashian.

'Rekla mi je da nosim odjeću koja je rastezljiva i držim se toga', rekla je nedavno zgodna buduća majka za InStyle, a kombinacije koje bira u posljednje vrijeme to i potvrđuju.

Ove je blagdane zgodan par imao više razloga za slavlje jer je doznao da će dobiti djevojčicu, a lijepa 30-godišnja manekenka iz Utaha čak je pozirala za naslovnicu tajlandskog izdanja časopisa Vogue. Sretnu vijest o prvoj trudnoći sa svima je podijelila početkom studenog, a pretpostavlja se da beba stiže na svijet u proljeće.