MODNI DVOJAC ZA PETICU

Prizor koji topi srca: Ljupka Gojić Mikić i kći ponovno imaju ludo dobre kombinacije

07.09.2021 u 11:02

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić gotovo nikad ne griješi kad su u pitanju modni izbori, a ljubav prema lijepoj odjeći prenijela je i na svoje tri djevojčice

Ljupka Gojić Mikić uvijek je sjajno odjevena, pa je s pravom modni kritičari svrstavaju na sam vrh popisa Hrvatica s najviše stila.

Njezine razigrane modne kombinacije drukčije su i neobične te s jakim individualnim potpisom, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu, njezinim su stopama krenule i tri kćeri.

Fotografija na kojoj lijepa supruga Mihaela Mikića pozira u društvu kćeri Mile Amelie sve je oduševila.

I dok je mama Ljupka bila u minimalističkoj bijeloj haljini i combat čizmama na vezanje u sivomaslinastoj nijansi, kćerka je nosila jaknu/sako s upečatljivim plavim prugama. Dakako, vrlo brzo na sve strane su pljuštali lajkovi na račun stajlinga najstajliš mame i kćeri.

'Predivne', 'Ljepotice', samo su se redali komplimenti na račun ovog chic izdanja Ljupke i njezine kćeri.

  • +5
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, lijepa Zagrepčanka, koja stoji iza uspješnog modnog brenda Jolie Petite, nakon povratka iz Japana, u kojem je godinama živjela, upustila se i u poduzetničku avanturu otvorivši slastičarnicu Jolie Petite Patisserie na svojoj Knežiji.

Par je u braku već 15 godina iimaju tri kćeri Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu. Svoju su ljubav ozakonili 26. svibnja 2006. godine. Mihaelu je vjenčani kum bio kolega s travnjaka Igor Bišćan dok je Ljupka za kume odabrala prijateljice iz djetinjstva - Vlatku Čučić i Barbaru Medić.