PRESLATKA JE

Prelijepa Mila blista u trudnoći

28.04.2014 u 10:02

Bionic
Reading

Lijepa zvijezda 'Ludih sedamdesetih' plijenila je pozornost na festivalu country glazbe Stagecoach ovoga vikenda u Kaliforniji

Mila Kunis, glumica koja čeka svoje prvo dijete sa zaručnikom Ashtonom Kutcherom, bila je neodoljiva u lepršavoj hippy tunici, jeans hlačicama i japankama, pokazavši trudnički trbuščić.

Za razliku od njezinog kulerskog boho looka, Ashton se odlučio za prigodan countrystyling: kaubojski šešir, jeans i maramu.

Pažljivi Ashton nije svoju Milu ispuštao iz vida, a slavni se par odlično zabavio na ovom festivalu održanom na istom mjestu na kojem se odvijala i legendarna Coachella. Na trodnevnom country festivalu Stagecoach ove godine su nastupili Lynyrd Skynyrd, Don McLean, Susanna Hoffs, Wanda Jackson, Katey Sagal & The Forest Rangers i Jennifer Nettles.

Ashton i Mila zajedno su od 2012. godine, a upoznali su se na snimanju serije 'Lude sedamdesete' još 1998. Sretnu vijest o prinovi objavili su krajem ožujka. Inače, Milu Kunis ovoga ćemo ljeta vidjeti u filmu 'Jupiter Ascending' s Channingom Tatumom.