PRAVA DIVA

Prelijepa Michelle Pfeiffer oduševila mladenačkim lookom

16.10.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Proslavljena glumica Michelle Pfeiffer i sa svojih 59 godina izaziva pomutnju gdje god da se pojavi

Iako su se na istom eventu magazina Variety koji slavi snagu žena, pojavile i mnoge poznate ljepotice poput Gwyneth Paltrow, Ashley Tisdale ili zvijezde 'Sumraka', Nikki Reed, pozornost je ukrala omiljena holivudska diva poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti.

  • +4
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svi pogledi pratili su Michelle kad se pojavila na crvenom tepihu događanja pod nazivom Variety Power Of Women u monokromatskom crnom izdanju u kojem je izgledala poput gotičke princeze.

Zanimljiva haljina od transparentne tkanine s rukavima koji završavaju kao neobične rukavice bez prstiju otkrila je vitku figuru zgodne glumice.

  • +9
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj mladenački outfit začinila je i s hit čizmama od brušene kože iznad koljena, a odličan je stajling dodatno naglasila frizura s laganim valovima i diskretan make up.

  • +4
Michelle Pfeiffer na premijeri filma 'The Wizard Of Lies' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednoj od najljepših glumica, društvo joj je pratio suprug David E. Kelley.

Inače, po mnogima jedna od najljepših glumica u Hollywoodu koja se proslavila ulogama u filmovima 'Opasne veze' ili 'Scarface', neko vrijeme je izbivala iz svijeta showbizza, a razlog su bile obiteljske obveze i briga oko djece.

'Vrlo sam uravnotežena osoba kad radim, ali uvijek sam bila oprezna oko angažmana koje uzimam i toga koliko će utjecati na raspored moje djece. Tako sam postala vrlo izbirljiva i onda, ne znam, vrijeme je jednostavno prolazilo... A sada, znate, kad je učenik spreman, učitelj se povlači', opisala je situaciju oko prekida karijere u nedavnom intervjuu.

Lijepu Michelle možemo vidjeti u novoj drami redatelja Darrena Aronofskog 'Mother!' s Jennifer Lawrence, u seriji 'Ubojstvo u Orient Expressu' i u filmu 'The Wizard of Lies'.