LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Prelijepa manekenka pokazala kako se nose hit tenisice

19.09.2015 u 20:24

Bionic
Reading

Nizozemska ljepotica Doutzen Kroes godinama je visoko na popisu najbolje plaćenih manekenki, a iako na crvenim tepisima ostavlja bez daha u glamuroznim kreacijama, ova mlada mama dvoje djece ipak preferira udobnost i ležernost kad su svakodnevni stylinzi u pitanju

Prelijepa plavuša snimljena je u šetnji New Yorkom u casual sportskom izdanju koje je ipak jako trendi. Dobro raspoložena Doutzen na udobne podvrnute traperice kultnog brenda Levi's, odjenula je običnu bijelu pamučnu majicu, rokersku crnu kožnu jaknu i trendi bijele tenisice Stan Smith iz adidasa. Dozu ženstvenosti unijela je  torbom s rupicama s potpisom dizajnera Azzedinea Alaie u prljavo roza nijansi kakva će, prema predviđanjima Instituta za boje Pantone, biti apsolutni hit idućeg proljeća. Trendi ležeran styling lijepa je nizozemska manekenka upotpunila velikim sunčanim naočalama, kosom vezanom u rep i najljepšim ukrasom - velikim osmijehom.

Brojne svjetske trendseterice poput Gigi Hadid, Karlie Kloss, Kendall Jenner ili Rite Ore zadnjih mjeseci svoje stylinge upotpunjavale su udobnim bijelim tenisicama retro looka i dokazale da sportska obuća više nije rezervirana samo za trenirke i tenisice, već se sjajno kombinira s haljinama, suknjama i elegantnijim hlačama. Da će tenisice biti must have obuća i sljedeće godine, potvrdili su brojni dizajneri na upravo održanom tjednu mode u New Yorku, koji su svoje proljetno-ljetne kreacije često kombinirali s tenisicama.

Plavokosa ljepotica i majka dvoje djece priznaje da najviše cijeni udobnost i da je kod kuće najčešće u trenirci, majici i bosa ili u uggsicama.
Ne komplicira ni kad je beauty rutina u pitanju pa kaže da kad ne radi, nanese samo hidratantnu kremu na lice.

'Koristim puno vitamina E i to očito odgovara mojoj koži. Kad idem van, na usne stavim tek malo sjajila i maskaru, a ponekad i BB kremu jer mi je to najbrže, a ona nije preteška za moju kožu', otkriva jednostavna Doutzen. Prema procjeni časopisa Forbes, četvrtaje najbolje plaćena manekenka na svijetu sa zardom od 7,5 milijuna dolara,najviše zahvaljujući unosnim ugovorima koje ima s L'Oréalom,Tiffany&Co., Dolce &Gabbanom, Calvinom Kleinom i drugima.