MOŽEMO SANJATI, ZAR NE?

Prelijepa kuća slavnog glumca ostavlja bez daha

14.04.2017 u 09:50

  • +8

Luksuzni dom Jona Hamma

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumac Jon Hamm, kojeg smo naviknuli gledati u seriji 'Mad Man', navodno je kupio ovu prelijepu modernu vilu s pogledom na Griffith Park u Silver Lakeu za gotovo 3,5 milijuna dolara

Podijeljena u dva dijela, kuća ima tri spavaće sobe i kupaonice na gornjem katu, a prizemlje je osmišljeno za dnevni boravak.

Prozračno uređenom vilom vlada spoj prirodnog i moderne tehnologije, a u svakoj prostoriji vidljivo je drvo. Tako je vrhunska kuhinja opremljena najboljim kućanskim aparatima, ali dizajnirana od drvenih ormarića u njihovoj prirodnoj boji. Od neobičnih detalja simpatična je smočnica otvorenog tipa s vidljivim policama za vino.

U nešto više od 350 kvadrata zvijezda serije 'Mad Man' uživat će u toplini kamina koji može zagrijati dvije prostorije – dnevni boravak i radnu sobu. Luksuzni kamin ukrašen ručno izrađenim pločama postavljen je u zidu koji razdvaja te dvije prostorije.

Od spavaćih soba preko kupaonica ili radne sobe, sav namještaj izrađen je po mjeri i u svome prirodnom izdanju pa je i okosnica cjelokupnog dizajna.

Drvo spaja unutarnje i vanjsko uređenje pa je tako osim zidova u drvenim daskama umjesto klasične fasade vani prelijepa drvena terasa s malom oazom za opuštanje uz bazen. Oko kuće je također postavljena visoka drvena ograda i zelenilo kako bi glumac imao privatnost.