CIBONIN LJUBAVNI TROKUT

'Prekinuli smo jer me Leon snimao!'

15.03.2010 u 20:06

Bionic
Reading

S Leonom Radoševićem prekinula sam čuvši da me snimao, rekla je bivša Leonova djevojka koju je Leon optužio da ga vara sa suigračem

Temeljem objave razgovora Leona Radoševića za 24sata, smatram da je navedena situacija privatna stvar nas dvoje i nema razloga za toliku medijsku pozornost, objavila je 28-godišnja, sad već bivša djevojka Leona Radoševića, koju je taj osam godina mlađi centar Cibone optužio za ljubavnu aferu s kapetanom momčadi Marinom Rozićem (27).

Radošević je posumnjao da ga djevojka vara nakon što je mobitelom snimao njezin razgovor s prijateljicom dok je on bio na treningu. Nakon što joj je rekao da zna što je radila, ona je otišla iz stana. Dok Leon tvrdi da ju je izbacio zbog prevare, ona kaže da je sama prekinula jednoipolgodišnju vezu čuvši da ju je snimao.

'Moja i Leonova veza prekinula se u trenutku kad sam čula da me snimao. Sadržaj je u cijeloj priči manje bitan', objasnila je. Nije željela komentirati optužbe da je spavala s kapetanom Cibone.

'Moj odnos s Marinom Rozićem temelji se na dugogodišnjem prijateljstvu i nema veze s našim prekidom', zaključila je, dodavši da drugih izjava na ovu temu nema te zamolivši da se ubuduće poštuje njezina privatnost s obzirom na to da nije javna osoba.

Ni Radošević nije bio raspoložen za daljnje komentare,objasnivši da je rekao sve što je želio na tu temu, odnosno da je priča za njega završena. Marin Rozić nije se javljao na mobitel, pa je ostao nedostupan za bilo kakav komentar.

Cijela je afera donijela prilično negativan publicitet hrvatskim košarkaškim prvacima, koji se cijelu sezonu muče s ozljedama, neisplaćenim plaćama i odlascima igrača. Radošević je rekao da više ne želi ni razgovarati s Rozićem, a kamoli igrati s njim. Želja će mu se ispuniti, barem do kraja sezone, jer je Roza u siječnju ozlijedio ahilovu tetivu, noga mu je još u 'čizmi', a cijela je sezona za njega izgubljena. A što će biti na ljeto? Brojnim odlascima, koji se očekuju, vjerojatno će se pridružiti još jedan, ili Marin ili Leon.