JENNY MCCARTHY:

'Prekinula sam s Jimom Carreyjem kad me prestao nasmijavati'

28.09.2010 u 10:46

Bionic
Reading

Bivša Playboyeva manekenka i voditeljica prvi put nakon prekida petogodišnje veze s glumcem otkriva zašto je došlo do toga da svatko krene svojim putem

Komičarka Jenny McCarthy prvi put je otkrila detalje o prekidu veze s glumcem Jimom Carreyjem. U talk showu voditeljice Oprah Winfrey pričala je o njihovoj petogodišnjoj romansi i o tome kako je sve krenulo u krivom smjeru. 37-godišnja bivša manekenka i voditeljica prekinula je vezu u travnju ove godine, a kao razlog navodi: nedostatak zabave.

'Kad se prestanete zajedno smijati, morate temeljito razmisliti o vezi', objasnila je atraktivna plavuša.

'Stalno sam se preispitivala jesam li ja sad ograničena na djevojku celebrityja? Kako se osjeća moj ego? Na kraju sam zaključila da je sve na mjestu. Ja sam mama-ratnica. Uvijek se dočekam na noge, a ove godine spoznala sam puno stvari o sebi', rekla je u showu Jenny, mama osmogodišnjeg Evana koji boluje od autizma. Zadnjih godina postala je poznata po svom angažmanu u podizanju svijesti o tom specifičnom stanju te pomaganju obiteljima s autističnom djecom.

Iako je sigurna da nema šanse za pomirenje s Carreyjem, još uvijek nije spremna za novu vezu. Osvrnula se i na glasine da je viđena kako razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem u Las Vegasu. Na Twitteru je priznala da ga je poljubila, ali u emisiji se opravdala da nije planirala ništa ozbiljno te da je trenutačno na dijeti što se tiče upuštanja u nove veze.