ISTAKNULA STRUK

Predsjednica plijenila pažnju vitkom figurom u glamuroznoj crnoj haljini, a znamo i tko ju je dizajnirao

22.09.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Cleveland, gdje je imala zakazane brojne službene posjete, a sudjelovala je i na konferenciji Udruženja hrvatsko-američkih stručnjaka gdje je osvanula u glamuroznom izdanju u kakvom je rijetko viđamo

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uglavnom odabire poslovnu eleganciju, što je sasvim logičan izbor, obzirom da većinu vremena održava sastanke, drži političke govore i obilazi hrvatske gradove pa je prilika za večernje toalete vrlo malo. No, hrvatska predsjednica je tijekom službenog posjeta SAD-u imala priliku izvaditi iz ormara i nešto glamurozniju odjeću.

Tijekom posjeta Clevelandu predsjednica je sudjelovala na konferenciji Udruženja hrvatsko-američkih stručnjaka, plijenivši pažnju svojim elegantnim stajlingom. Odijela strogih formi Grabar Kitarović je zamijenila elegantnom crnom haljinom od čipke vrlo ženstvenog i popularnog sirena kroja koja je istaknula njezinu vitku figuru.

Ovaj kroj ne trpi višak kilograma pa rijetko kome pristaje, a otkako je svoju liniju dovela do savršenstva, predsjednica ima sreće biti jedna od tih žena kojima ovaj kroj haljine izvrsno pristaje.

RADNI POSJET SAD-U

Predsjedničin foto-safari po Clevelandu: Iz Miočićeve teretane u helikopter, pa na svečanu večeru s dijasporom

Pogledaj galeriju

Elegantna, dekoltirana haljina kratkih rukava istaknula je i njezin vitki struk, a nama se posebno dopada činjenica da predsjednica svojim modnim odabirima u SAD-u reklamira domaće dizajnere. Ova prekrasna haljina nosi potpis hrvatskog brenda Lei Lou, omiljene hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čije kreacije Grabar Kitarović često nosi.

Cjelokupan look za ovu je prigodu predsjednica zaokružila voluminoznom, raspuštenom frizurom i decentnim naušnicama.