HAPPY END

Predao se ucjenjivač Cindy Crawford

18.11.2009 u 07:47

Bionic
Reading

Muškarac koji je Cindy Crawford ucjenjivao slikom njezine oskudno odjevene kćeri vezane za stolicu predao se policiji

Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber napokon mogu odahnuti nakon što se sretno okončao pokušaj ucjene. Edis Kayalar, koji ih je ucjenjivao fotografijom njihove kćeri, sam se predao policiji u Stuttgartu, no zasad nisu poznati detalji raspleta ove neugodne epizode.

Sporna fotografija, za koju je ucjenjivač tražio 100.000 dolara otkupnine, snimljena je lani, kada je djevojčica imala sedam godina.

Na fotografiji koju je snimila dadilja, kći slavnog para, Kaia (7), sjedi zavezana za stolac odjevena tek u šorc i kratku majicu, s povezom preko usta. Slika je snimljena dok su se njih dvije igrale policajca i lopova, a nezgodne se fotke dočepao dadiljin poznanik, njemački državljanin Edis Kayalar, koji je Crawfordovoj i Gerberu zaprijetio objavljivanjem fotografije ako mu ne isplate 100.000 dolara.

Par se obratio za pomoć FBI-ju, a nakon dojave o ucjeni, federalni agenti su Kayalara deportirali u Njemačku jer je ilegalno bio u SAD-u, odakle je nastavio s ucjenama. Protiv Edisa Kayalara podignuta je optužnica, a prijeti mu dvije godine zatvora zbog iznuđivanja.