NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Uz Emmezeta navigacije sigurno do destinacije!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.06.2011 10:12
  • Objavljeno 20.06.2011 u 10:12
TP_400x300_glavna

TP_400x300_glavna

Izvor: Promo fotografije / Autor: emmezeta

Pravilnik natječaja 'Uz Emmezeta navigacije sigurno do destinacije!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Zašto baš ja trebam osvojiti navigaciju?' te ispunjavaju anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Vanda Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se deset (10) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela), na stranici Emmezete potrebno je ispuniti anketu.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: Od 20. lipnja zaključno s 17. srpnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 21. srpnja 2011.

4)Nagrade

1. Navigacija Prestigio Roadscout 5150EU + adria gps (1.199,99 kn)
2. Navigacija Prestigio Roadscout 4150EU + adria gps (999,99 kn)
3. Putni kofer, torba (199,99 kn)
4. Torba za plažu + gratis ležaljka (59,99 kn)
5. Suncobran Playa (49,99 kn)
6. Japanke (29,99 kn)
7-10. Knjiga Hit naslov, Znanje (79,96 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 2.619,90 kn.

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava slike.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi