NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 24. - 27. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 24.12.2010 11:54
  • Objavljeno 24.12.2010 u 07:00
tportalXmass40x300

tportalXmass40x300

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 24. - 27. prosinac

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju priču na temu 'Po čemu pamtim 2010. godinu', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Marcella Jelić (zamjenica glavne urednice tportala) i Tin Bosek (promocija, tportal.hr). Nagraditi ćemo 9 dobitnika i dodijeliti ukupno 14 nagrada. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s priču na temu 'Po čemu pamtim 2010. godinu'.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 24. prosinca u 9 sati do 27. prosinca u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 27. prosinca do 14 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

1 CD Mariahe Carey, 'Merry Chrismats II You'
2 CD-a Annie Lennox, 'Christmas Cornucopia'
1 CD Kanyea Westa, 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'
1 knjiga Mile Stojića, 'Ruža u oluji'
1 knjiga Jima Bessmana, 'Ramones'
1 knjiga '365 priča za laku noć'
1 Afterwork program vježbanja
1 Do In – vježbe za savršen sklad
1 Sony Ericsson Aspen
1x2 ulaznice za La boheme u KD Vatroslava Lisinskog
1 Braun Satin Hair četka za kosu
1 ulaznica doček Nove godine u klubu Gallery

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi