NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Provedite wellness vikend na Braču'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.04.2012 09:31
  • Objavljeno 16.04.2012 u 09:00
elaphusa - bazen (6) (Small)

elaphusa - bazen (6) (Small)

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bluesun

Pravilnik natječaja 'Provedite wellness vikend na Braču'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratki tekst na temu 'Zašto baš ja zaslužujem...', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvaja nagradu. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Tin Bosek (promocija, tportal.hr) i Petar Krvarić (Bluesun Hoteli). Dodijelit će se jedna nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim tekstom na temu 'Zašto baš ja zaslužujem...'. Odgovor ne smije sadržavati više od 1000 znakova, zajedno s razmacima.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 16. travnja do 27. travnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 30. travnja do 16 sati.

4) Nagrade

Dva noćenja u Bluesun hotelu Elaphusa**** u Bolu na Braču (iskoristivo u svibnju 2012., točan termin dolaska po dogovoru).

Nagrada uključuje:
•2 noćenja u dvokrevetnoj sobi
•Buffet doručak
•neograničeno korištenje fitnessa i Wellness & Spa Oaze (unutrašnji bazen i whirpool sa grijanom morskom vodom, vanjski bazen i whirpool sa morskom vodom, Finska sauna, Infracrvena sauna, Turska sauna, Relax soba sa grijanim vodenim i keramičkim ležajevima, Tuš iznenađenja, Rimske saune: Laconium i Caldarium) za vrijeme boravka u hotelu; Ogrtač i papuče u sobi.
•1 x Kupka s morskim algama (20 minuta)
•1 sat Indoor Golf tijekom boravka.
•Nordic walking, Aerobic, Aqua-aerobic, Kinesitherapy
•1 večer Dalmatinska gala večera (buffet) u hotelu uz klapsku pjesmu

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi