NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Početak škole je lak ako si Emmezeta đak!'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.08.2011 08:58
  • Objavljeno 09.08.2011 u 08:58
TP_400x300_glavna_final

TP_400x300_glavna_final

Izvor: Promo fotografije / Autor: emmezeta

Pravilnik natječaja 'Početak škole je lak ako si Emmezeta đak!'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja ispunjavaju kratku anketu, prijavljuju se na nagradnjaču Emmezete, ispunjavaju svoje osobne podatke, odabiru jedan od ponuđenih odgovora i obzirom na odgovor šalju kratak odgovor na nagradno pitanje 'Zašto baš ja trebam osvojiti prijenosno računalo?' te ispunjavaju anketu do kraja. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se šesnaest (16) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela), na stranici Emmezete potrebno je ispuniti anketu.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: od 9. kolovoza zaključno s 11. rujna. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 15. rujna 2011.

4)Nagrade

1-2. Notebook Lenovo G575GI (2799,99kn x 2 kom)
3. Function pisaći stol (399,99 kn)
4-6. Bežična tipkovnica Lenovo N5901A (359,99kn x 3 kom)
7. Anatomska školska torba 2u1 (349,99kn)
8. Anatomska školska torba (299,99kn)
9-13. Optički miš Lenovo N30 (149,99kn x 5 kom)
14. Pernica Explore (59,99kn)
15. Stolna svjetiljka (49,99Kn)
16.Pernica Smile (34,99kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 8.624,84 kn.

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera, te broj mobitela za slanje promo sms poruka.

Naknadno se može izvršiti provjera valjanosti autorskog prava prijavljenog rada.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi na

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi