NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'More i sport'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.06.2010 15:48
  • Objavljeno 13.05.2010 u 11:00
Valamar Club Dubrovnik pool 2

Valamar Club Dubrovnik pool 2

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hotel Valamar Club Dubrovnik.

Pravilnik natječaja 'More i sport'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju crteže koje je nacrtalo dijete ili fotografiju koju je vaše dijete zabilježilo na temu 'More i sport'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Nikola Filipčić (Promocija, tportal.hr), Marina Majić Crnković (Valamar) i Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr). Dodijelit će se ukupno jedna (1) glavna nagrada, prema ocjeni žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela, dob djeteta/djece) zajedno s crtežom koje je nacrtalo dijete ili fotografijom koju je vaše dijete zabilježilo. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem crteža.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 13. - 26. svibnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 31. svibnja 2010.

4) Nagrade

Glavna nagrada je boravak u hotelu Valamar Club Dubrovnik*** od 5. do 12. srpnja (sedam noćenja) za tročlanu ili četveročlanu obitelj, uz puni pansion (all inclusive light) i sudjelovanje djece u rukometnom kampu.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Uvjet za sudjelovanje je da obitelj ima dijete u dobi od 10 do 15 godina, jer je to dob za sudjelovanje u sportskom kampu, te da je dijete autor dostavljenog crteža ili fotografije.

Tportal.hr i Valamar mogu i smiju koristiti crteže u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Valamar ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Valamara) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Hotel Valamar Club Dubrovnik.

Hotel Valamar Club Dubrovnik.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hotel Valamar Club Dubrovnik.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!