NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja Božićna čarolija

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 22.12.2010 12:19
  • Objavljeno 22.12.2010 u 12:19
emmezeta400

emmezeta400

Izvor: Promo fotografije / Autor: Emmezeta

Pravilnik natječaja Božićna čarolija

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja registriraju se na stranici Emmezete, šalju fotografiju ili više njih (max. 4) kojima će konkurirati u nagradnom natječaju. Izabire se 30 fotografija koje imaju najveći broj glasova. O konačnom pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Vanda Christ (Emmezeta), Dino Izetbegović (Prodaja tportal.hr) i Ivana Turčinov (Emmezeta). Dodijeliti će se petnaest (15) nagrada, prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5). Prijavom u nagradnjaču, sudionik pristaje da u email sandučić povremeno dobiva newsletter Emmezete.

2)Kako sudjelovati?

Registracija se vrši na stranici Emmezete, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela), na stranici Emmezete potrebno je poslati fotografiju za nagradni natječaj. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati s maksimalno četiri (4) fotografije.

3)Rokovi

Trajanje natječaja: Od 212. prosinca do zaključno 9. siječnja 2011. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati, a glasovanje je moguće do 16. siječnja.2011.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 19. siječnja 2011.

4)Nagrade

1. Poklon bon Emmezete (1.000,00 kn)
2. Poklon bon Emmezete (500,00 kn)
3. Crvena deka (299,99 kn)
4. Bijeli jastuk 2 kom (139,98 kn)
5. Xmass rukavica, Xmass podmetači 4 kom i Xmass pregača (114,94 kn)
6. Ukrasna bijela zvijezda (59,99 kn)
7. Svijećnjak vlak (39,99 kn)
8. Bijela vaza (39,99 kn)
9. Bijela lanterna (39,99 kn)
10-15. Ukras „Anđeo“ (9,99 kn)

Ukupna vrijednost nagrada je 2.294,81 kn.

5)Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, Osijek ili Split ili u dogovoru s priređivačem. Rok za preuzimanje nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nisu uključeni u samu nagradu. U slučaju da je dobitnik maloljetan, nagrade preuzimaju roditelji ili staratelji.

6)Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i Emmezeta mogu i smiju koristiti podatke korisnika u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Emmezeta ima pravo koristiti e-mail adrese korisnika za slanje službenog newslettera.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i Emmezete) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Eventualne troškove dostave snosi dobitnik.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi