NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja 'Koji si tip sladokusca?'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 09.11.2018 16:43
  • Objavljeno 09.11.2018 u 16:43
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pravila nagradnog natječaja 'Koji si tip sladokusca?'

1) UVODNE NAPOMENE

Hrvatski Telekom d.d., Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: 'Koji si tip sladokusca?' (u daljnem tekstu: Natjecanje).

Natjecanje se održava u razdoblju od 09.11.2018. do 30.11.2018. na www.tportal.hr u svrhu promocije.

Imena dobitnika objavit ćemo 5 prosinca.

Pravila Natjecanja bit će objavljena na internetskoj stranici www.tportal.hr.

Partner natjecanja je Dr. Oetker

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Zaposlenici Organizatora i Partnera kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) ne mogu sudjelovati u Natjecanju.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natjecanju potrebno je izvršiti prijavu putem forme za prijavu koja se nalazi na www.tportal.hr.

Sudionici šalju tekst na temu: Koji si tip sladokusca? Opiši nam sebe kao sladokusca, budi kreativan i osvoji slatki poklon paket. Svi čitatelji koji ispune prijavu u članku te pošalju tekst na zadanu temu, ulaze u izbor za vrijednu nagradu. 30 najkreativnijih odgovora prema izboru članova žirija osvojiti će jednu od 30 bogatih nagrada Dr. Oetkera. Čitatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, a jedna prijava smije sadržavati minimalno jednu, a maksimalno deset rečenica. O pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu: Anja Pečovnik (Tportal.hr), Stella Antunović (Tportal.hr) i Martina Radulović (Dr. Oetker). Najkreativniji odgovori će biti nagrađeni.

4) DODJELA NAGRADA

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o dobitku unutar 7 dana od objave dobitnika.

30 najkreativnijih odgovora prema izboru članova žirija osvojiti će jednu od 30 bogatih nagrada Dr. Oetkera.

Preuzimanjem nagrade i potpisom prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku nagrade.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana od postignutog rezultata, znači da se odriče prava na nagradu, a Organizator zadržava pravo dodjeljivanja nagrade sljedećem dobitniku. Nije dopuštena zamjena nagrade za novac ili bilo koju drugu vrijednost od nagrada navedenih u ovim Pravilima.

5) POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Nagradnom natječaju.

6) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

7) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.

Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je osobni.podaci@t.ht.hr.

Osobni podaci se obrađuju u svrhe provedbe Nagradnog natječaja, a temeljem privole za sudjelovanjem u natječaju.

Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pružanje osobnih podataka je nužno za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

8) PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.tportal.hr.

9) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem stranice www.tportal.hr.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!