KAKO SE VAMA SVIĐA?

Pravi ljetni đir: Naša trendseterica ima hlače za poželjeti u uzorku koji nikada ne izlazi iz mode

29.06.2020 u 21:07

Bionic
Reading

Sonja Kovač posljednjih nekoliko godina visoko je postavila modnu ljestvicu te postala blogerica koja diktira trendove svojih vjernih pratiteljica. Za aktualnu ljetnu sezonu Sonja predlaže uzorak koji nikada ne izlazi iz mode i koji svi rado nosimo u toplijim mjesecima

‘Kako vam se sviđa ovaj casual outfit za ljetne dane?’, pitala je Sonja Kovač svoje pratitelje putem najpopularnije društvene mreže na svijetu. Modna i travel blogerica pokazala se u širokim hlačama na prugice u crveno bijeloj boji u kojima se u trnu uklopila s morskom pozadinom.

Nama se njezin stajling jako dopada, a tako su ustvrdili i Sonjini brojni obožavatelji. Ne treba ni čuditi jer prugice su neizostavni dio ljetnog stajlinga već dugi niz godina te ih ništa po tom pitanju ne može svrgnuti s trona. Trendovi se iz sezone u sezonu mijenjaju, ali prugice ostaju tu konstantno.

Svaku proljetno- ljetnu sezonu vrate se u nekoj razigranoj varijanti, a zgodna Kovač pokazala nam je kako ih ona nosi.

U varijanti culotte hlača koje se šire I koje su rezane na visini gležnja, s omiljenim japankama na nogama te uz udobnu majicu s printom i razigranu torbicu domaća trendi cura spremno je pozirala. Uz svoj je stajling Sonja kombinirala vrući trend uskih sunčanih naočala koje sjajno zaokružuju ovaj retro look.

  • +15
Košulje na prugice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo