UPS

Sonja Kovač na Tik Toku pokazala previše; snimila video bez donjeg rublja na sebi

19.06.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Domaća blogerica i nekadašnja glumica s dugogodišnjim je dečkom Goranom otputovala na more, a sve kao dio rođendanskog poklona. Sonja Kovač u Trogiru se toliko opustila pa je snimila video za svoje fanove u kojem paradira bez donjeg rublja

Sonja Kovač proslavila je svoj rođendan u Trogiru u društvu dugogodišnjeg partnera Gorana. Naša poznata travel i modna blogerica, koja se nekoć davno bavila glumom, nije krila veselje i radost. Njezin brižan dečko, za rođendan ju je iznenadio velikim buketom ruža, balonima i trendi Valentino crvenom haljinicom.

Prije nego je atraktivna Bjelovarčanka uskočila u svoju novu dizajnersku kreaciju, odlučila je snimiti video na popularnoj aplikaciji Tik Tok, koju je počela koristiti prije nekoliko mjeseci.

Sonja redovito montira razne plesne, humoristične i seksi videe, no ovoga puta mnogima je za oko zapeo jedan detalj novoj snimci.

Naime, Sonja u hotelskoj sobi paradira ogrnuta samo ručnikom nakon što je izašla iz tuša, a na sebi nema ni donje rublje. U jednom trenutku Kovač se bacila na krevet i pokazala više nego je mislila. Nakon nekoliko sekundi poznata blogerica stajala je odjevena u crvenu haljinicu, poklon svog dečka Gorana.